Strike a pose

Gokväll vänner!

Nyss hemkommen från två så enormt välsignade veckor med goa vänner i Kosova. Efter matinköp och lite röj så ligger jag på soffan, njuter av tysnaden och försöker landa efter dessa dagar. Väljer att inleda detta inlägg med denna bild, ja du vet när du ska försöka posa och få med flygplanet i bakgrunden men du går liksom i tankar kring vilken glädje du är uppfylld av och på så vis inte får med planet men en glimt av den glädje jag har över att ha så fina vänner i mitt liv.

Selfies är något jag gillar. Låt mig dela ett bibelord så ska jag försöka förklara varför selfies är så bra. Ett av mina favvobibelord, ja faktiskt ett ställe jag läser från varje dag, är Psaltaren 139. Låt mig dela en vers: Psaltaren 139:14 ”Jag tackar dig för att jag är så underbart skapat. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl.” Genom åren har jag haft svårt för att verkligen tycka om min kropp, ja inte sett det vackra. Orden från Psaltaren blir mer och mer en del av den identitet jag är skapad till. Det är verkligen en process i att lära sig älska sig själv. Med Guds hjälp och fina vänner har jag en sån enorm tacksamhet över hur vackert skapad jag är med detaljer som är unika just för mig.

Jamen alltså strike a pose vettja. Bjuder här på några spontan bilder från staden Ferisaj i Kosova. Det är kul att leka framför kameran. Har du ingen som kan ta kort, ja ta en selfie då. Var stolt över dig själv, varje liten del. Lär dig älska dig själv från insidan och ut. Var bekväm i din egen hud. Jag vill uppmuntra dig till att ta fler selfies, om du inte redan gör det, och för varje selfie du tar verkligen ta stunden och titta och säga över dig själv hur vackert skapad du är. Kanske har du lätt för det, grymt, bara fortsätt att tala gott till dig själv ja tala vackert om dig själv. Kanske behöver du mer tid, ja låt det ta tid. Det är en process, en process att göra världen just lite vackrare – en person i taget!

Med det så hoppas jag du har en fin kväll och får en go natt med ljuvliga drömmar. Ta hand om dig och glöm inte hur vacker och genomälskad just du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #minsannaidentitet #vacker #glädje #gudsälskadebarn #vännerärbragrejer

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s