Längtan

God förmiddag vänner!

Det är något visst att sitta på uteplatstrappan en solig förmiddag i en lugn och skön by. Småprat från grannarna som påtar i trädgården. Målarkillarna som gör det sista i att måla om och förstärka fönsterkarmarna. Måsarna som skriker sitt sommarskrik. Min stund med Gud där Han åter igen kommer närmre, påminner mig om sitt goda som Han vill ge och skrapar bort det som inte blivit så bra ja precis som målaren skrapar bort den gamla färgen innan han lägger ny. Visst gör det lite ont men wow så fint det blir när det nya lagret läggs på och det vackra syns igen. Ja, min längan är liksom att för varje dag komma ännu närmre min Pappa Gud och Hans ljuvlighet, att likna Honom i det jag gör, att alltid ha lovsången på mina läppar. Ibland känns det så avlägset att få vara just så nära men det är min absolut största längtan.

Vad längtar du efter? Ja, såhär i sommartider så längtar säkert många efter semester och bara liksom få göra något annat. Kanske längtar du efter någon speciell att få dela livet med eller så är det den där resan du drömt och längtat efter som snart blir verklighet. Eller längtan efter en vän du inte sett på länge. Ja, oavsett vad du längtar efter så tror jag att längtan gör något med oss. Vi behöver få längta. Ibland kan vi längta så det nästan gör ont men du vet när du kommer närmre din längtan wow alltså vilken glädje. Glädje förändrar oss, det förändrar vår atmosfär där vi är. Glädje som är rotad i mer än våra omständigheter. Glädje som säger att jag är så mycket mer än det världen säger att jag är. Glädje som talar liv där livet runnit iväg.

Min utmaning till dig dessa sommardagar är att funderar över vad just du längtar efter. Vad får ditt hjärta att just slå de där extra slagen?

Bjuder här på en bild från min morgon idag. Min första semester dag. Där Gud just talar skönhet över mig. Påmint mig om det vackra Han ser i just mig. Och vet du, Han bara längtar att få tala just det till dig också. Vill du lyssna?

Ha nu en sån där härligt välsignad dag med det som ligger framför och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 💞👊

#tacksam #mittliv #jesusgirl #längtan #minaolikaäventyr #pappagudsälskadebarn #sommar2018

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s