Heroes

God morgon vänner!

Det är verkligen något visst med en stilla morgon där jag påminns om min tacksamhet på så många olika sätt. Jag vill verkligen påstå att vi alla, framförallt i det här landet, har något att vara tacksam för, faktiskt oavsett hur våra omständigheter ser ut. Det beror bara på vart jag lägger min ribba att fokusera på. Jag har mycket att vara tacksam för och jag vill inte att du på något sätt ska jämföra min tacksamhet med din egen utan istället kanske inspireras av den, om du vill.

Det som jag påmindes om idag är ordet hjälte, och därmed så gick också tanken och tacksamheten till alla de hjältar jag har i mitt liv.

När du googlar ordet hjälte så får du den här beskrivningen: en beundransvärd person som utför stordåd, eller en modig person, en förebild, en kämpe. Det kom upp fler ord men det var just de här som fick mitt intresse. Det är verkligen de ord som beskriver de hjältar jag har i mitt liv.

Vad innebär det då att utföra stordåd? Jo, som jag ser det, så är det att få någon att känna sig betydelsefull, att se guldet i någon annan, att få någon att stråla av allt det där goda som den personen själv har i sitt liv, att stå fast i sin tro och vara en förebild oavsett vad det kostar och allra viktigast och göra det helt ovillkorligt, ja du vet utan att egentligen förvänta sig något tillbaka. Wow, jag kan inte nog uttrycka den tacksamhet jag har för de hjältar och förebilder jag har i mitt liv, både på nära håll och från världens olika håll. Tänk att jag, en helt vanlig tjej, får förmånen att inspireras av så fina vänner. Jo, som du förstår så har jag inte svårt att vara tacksam. Visst kan mina omständigheter förändras, men löftet förändras inte. När omständigheterna förändras, vilket det gör, då ställer jag mig på den tacksamheten som givits mig och fokuserar utifrån den.

Genom livet så går vi igenom olika säsonger, ja jag skulle vilja säga att det är det som gör livet, dess olika kontraster. Det är hur jag förbereder mig för säsongen som avgör hur jag går igenom den. Ta till exempel nu inför fotbollsvm. Antingen så är spelarna redo eller inte, det går inte att komma till turneringen och vara halvt förberedd när du möter några av världens bästa lag. Det kommer att märkas ganska snart hur väl förberedd du är, ja precis som i livet. Kanske laget behöver mer övning för att komma igen i nästa turnering. Det är inte något fel i det, ibland är vi helt enkelt inte redo för det som sker och då får vi försöka hitta vilan i det, försöka hitta nytt fokus. Hitta det där lilla fröet som gör att vi hittar tacksamheten att gå vidare.

Min tid varje morgon med Gud, är just en sådan tid då jag förbereder mig. För dagen, för nästa säsong, ja för livet som väntar då jag kliver utanför dörren. Jag har lärt mig att det blir så mycket roligare att vara förberedd, jag möter livet med en helt annan blick och attityd. Jag har med mig tacksamheten över alla mina fina vänner som gått före och som blivit mina hjältar, som inspirerar mig att bli den bästa versionen av mig själv.

Bjuder här på en bild från ett 33 årigt jubileum i ett sammanhang av människor som varit trofasta och står fasta i sin tro oavsett vad det kostat. Det är hjältar jag inspireras av att ta rygg på. Så tacksam för det pris dom frimodigt betalt. Min bön är att när jag ställs inför ett val att jag inte ska tveka att välja den väg som leder till frihet.

Jag hoppas att detta inspirerat dig till att hitta just en liten bit av ännu mer tacksamhet just i ditt liv, och se vilka dina hjältar är. Vill önska dig en sån där ljuvligt välsignad dag där du får påminnas om hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #hjältar #heroes #förebilder #fokus #jesusgirl #taryggpå

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s