Du har det!

Gokväll där ute i sommarvärmen, alltså wow jag kan inte säga det nog men jag älskar verkligen värme och sommar. Det ger en sån där skön frihet, ja du vet shorts, linne och skorna på så är löparrundan redan igång. Jag gillar att springa i värme, jag har lättare att fokusera då inte energin behöver gå till att hålla kroppen varm och bara tänka på den varma goa duschen som väntar. I min löpning är ett tillfälle då jag hittar fokus, det är som oftast där mina äventyr tar fart.

Ett bibelord som ofta kommer i min tanke under mina rundor är ett ord från Filipperbrevet 3:13-14 ”jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför och jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus.”

Jag, och kanske många med mig, kan säkert känna igen sig i att det är så lätt att fastna i det förflutna. Och visst vår historia är av betydelse men den får inte hindra vår framtid. Du vet när man fastnar i gamla tankar som att ”äh, jag är ingen löpare, jag springer ju inte så fort som den och den” eller andra knasiga tankar som gärna fäster ibland.

Det är just då jag är tacksam för ord som de från Filipperbrevet bland annat. Jag ställer mig på de löften som Gud har talat över mitt liv. Jag ställer mig på den resa som gjort att jag är där jag är idag. Jag liksom hör Honom säga ”du har det”. Jag står fast i den identitet som Gud har talat in i mitt liv som älskad dotter till en Kung. Detta hjälper mig att hålla fokus på de äventyr som väntar, både i smått och stort.

Bjuder här på en bild på ett av de äventyr som väntar, ett halvmaraton i Jönköping, en stad jag aldrig sprungit i. Läskigt men väldigt spännande ska det bli.

Jag är så tacksam för att min grund är stadigt rotad. Visst blåser det i grenarna ibland men du vet när grunden är stadig så gör det egentligen inte så mycket för jag vet ju att jag står säkert, även hur mycket det stormar. Att ha sin identitet i Gud, wow det är verkligen det allra bästa. Visst kan jag liksom bli rädd ibland men jag låter inte rädslan styra över det jag är kallad att gå på.

Vad har du för äventyr som väntar? Vågar du följa det som kallar? Jag vill verkligen uppmuntra dig till att gå på de äventyr du längtar efter. Vad har du att förlora?

Nu ska jag njuta en stund till av den ljuva sommarkvällen innan natten kallar. Med hopp om att du får en ljuvlig natt med fina drömmar så önskar jag dig riklig välsignelse!

Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara 💗👊

#tacksam #mittliv #minsannaidentitet #jesusgirl #minaolikaäventyr #fokus

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s