Göteborgsvarvet

Hej på er vänner!

Dagen efter varvet. Glädje och lycka över det ljuvliga i livet!

Det är verkligen mycket tankar innan du ska springa ett halvt marathon. Ja, du vet ”varför gör jag det här?” ”kommer verkligen kroppen att fixa detta?” för att nämna några av de tankar som far genom huvudet dagarna innan och definitivt på tävlingsdagen. Men så går startskottet och du blir som i en helt annan värld, ljudet omkring liksom försvinner ja det är nästan så att allt folk också försvinner för en stund. Det är bara jag och mitt varför som gör att mitt fokus stärks som ger mig iväg på de där 21097 metrarna.

Sol, god stämning och hejarop i massor är det som fyller på genom loppets alla meter och i varje steg. Känslan är, trots värmen, väldigt skön och jag matar på i ett sånt där skönt tempo där jag samtidigt kan njuta av den goda atmosfären och även påminnas om det fantastiska i vad min kropp klarar av att göra just när man tar hand om och sätter lite press på den. Det gör att jag liksom finner mig springa med det där leendet även om kroppen de sista 4 km började kännas lite tung. Jag påminns där om mitt varför och det gör att jag fortsätter, jag hittar fokuset och tar mig i mål. Tacksam och väldigt nöjd för den glädje både livet och löpningen ger mig. Det liksom påminner mig om allt det fina och vackra vi har runtomkring om vi bara väljer att fokusera på det.

Bjuder här på en bild som blir en påminnelse om vart mitt fokus är. En skön förmiddag på uteplatstrappen där kroppen får vila och ande och själ får åter fyllas på. Jag får ladda om för nya äventyr som väntar.

Vilka är dina äventyr som väntar? Vad får dig att hålla fokus? Dela gärna dina tankar kring detta.

Vill önska dig en riktigt härligt välsignad dag och du glöm inte hur grymt bra du är med det som just gör dig.

Kram 💗👊🏃‍♀️

#tacksam #motmålet #mittliv #göteborgsvarvet2018 #fokus #jesusgirl #genomälskad

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s