Stolt

Gokväll vänner!

Hoppas ni har det skönt där ute i försommarvärmen och njuter av den goa känslan att sommaren är på väg. Själv har jag haft förmånen att få ta en sån där härlig go långpromenad i skogen, ja du vet med telefon i off-mode och bara fått njutit av Guds vackra skapelse och liksom hört Honom tala igenom allt det vackra Han skapat. Alltså jag verkligen älskar alla de sätt som Gud talar i mitt liv och hur Han påminner mig om mitt fokus och ja hur Han leder mig på nya äventyr tillsammans. Ett ord jag blev påmind om idag var ordet stolt. Häng med så får du höra på vilket sätt.

Som den lilla ordnörd jag är så googlade jag på ordet och här är några av de synonymer som kommer upp när du söker på ordet stolt: mycket nöjd, lycklig, fylld av tillfredsställelse och tillfreds.

Det finns så mycket jag är stolt över i mitt liv. Det allra första jag är stolt över är den jag är, det är inte alltid jag är stolt över allt jag gör och det är sådant jag dagligen får jobba med, men den jag ÄR kan jag utan minsta tvivel säga att jag är så inihoppsan stolt över. Jag är stolt över att få bo i ett land där vi har frihet, frihet att uttrycka sin åsikt även om jag inte alltid håller med om alla åsikter så är jag tacksam för den demokrati vi lever i där vi både har rättigheter att uttrycka vad vi tror på men även skyldigheter att kunna stå för det och göra något med det.

Jag är stolt över min familj och mina vänner som får mig att bli den bästa versionen av mig, ja som uppmuntrar mig att kliva utanför min egen bekvämlighet och ta steg ut på nya äventyr.

Jag är stolt över min tro, den tro som inte bara är en sån där mysig tro utan en tro på den Gud som är en Gud av mirakler och under. Den Gud som helar och upprättar, den Gud som befriar oss från bundenhet, den Gud som sätter oss fria, fria att stå i den identitet vi är skapade att vara i. Jag är stolt över att kunna säga att jag är kristen, att jag lever mitt liv efter Guds måttstock. Visst blir det tokigt ibland, men tacksamt nog så är Gud alltid där och liksom backar upp mig och för mig rätt igen, tillsammans med fina vänner.

Jag är stolt över min kropp, ja något så världsligt som min kropp, tänk det har jag inte alltid kunnat säga men idag kan jag med råge säga att jag är så grymt stolt över min kropp, med valkar och allt, stolt över allt som min kropp idag fixar som den inte alltid har fixat just för att jag inte haft synen att vara stolt över den finaste gåva jag fått. Det är något visst när jag står framför badrumsspegeln efter duschen och säger över mig själv hur fin jag är, det gillar jag, det gör mig ännu mera stolt.

Bjuder här på en bild av de kläder jag ska ha på mig då jag springer mina marathon. Ja, två saker här som gör mig enormt stolt. Dels att få möjligheten att springa marathon, det trodde jag aldrig att jag skulle göra du vet jag som tyckte att 3 km var asjobbigt. Det gör mig stolt att nu kunna säga att jag har en kropp som kan ta sig an två marathon, än så länge. Sedan att kunna få göra det och samtidigt vara stolt iklädd mitt lands färger ja det blir blir en bonus. Jag är stolt över mitt land, inte alltid stolt över det som sker men det som sker det har ju även jag möjlighet att påverka. Gör jag alltid det? Nej, men det gör mig inte mindre stolt över mitt land för det. Det finns mycket som behöver förbättras i Sverige, och faktiskt så börjar det med mig och dig! Vad kan vi göra?

Vad är du stolt över? Låt oss göra Sverige till ett land att verkligen vara stolt över, låt Sverige bli ett land att vilja komma till. Tala gott om Sverige!

Med det så önskar jag dig en fortsatt skön försommar kväll. Sitter med altandörren öppen och hör fåglarna och känner grillukten från grannarna. Tacksam för friheten!

Ta hand om dig och glöm inte hur enormt älskad du är för just den du är!

Kram Sara 😘👊

#tacksam #stolt #mittland

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s