Överflöd

Hej vänner!

”Och Gud har makt att låta all nåd överflöda till er, så att ni alltid och under alla förhållanden har nog av allting och kan ge i överflöd till varje gott verk” 2 Korinthierbrevet 9:8.

Ja, du vet när du verkligen känner Guds hjärta då vet du liksom att du aldrig någonsin kommer att sakna något. Det vi behöver kommer vi att få till skillnad från att det vi vill ha kanske inte alltid dyker upp i den tid vi vill. Fast Gud gillar ju att välsigna sina barn med det där extra så du vet även det vi vill ha kommer att dyka upp, så småningom om det är i ett gott syfte.

Jag blev verkligen påmind idag om vilket överflöd vi många gånger har i Sverige, och det är ju verkligen bara att tacka för. Men vad gör vi med vårt överflöd? Häng med en liten stund så får du reda på vad vi i kyrkorna i Partille, Grästorp och Lidköping vill göra med det vi har blivit välsignade med.

Fyra gånger om året kommer en lastbil till lilla Jonsered där vi har vårt förråd. Ett förråd med alltifrån kläder, möbler, leksaker och mycket mer. Detta går ner till Kosovo för att välsigna våra kristna vänner där och de fyra secondhandbutiker de driver i 3 av Kosovos städer, Pristina, Milosheva och Vushtrri.

Det behövs mycket folk vid lastning in i lastbilen, mycket saker som på bara några timmar behöver vara lastat då chauffören har en tidsplan för att kunna åka ner. Vill du vara med nästa gång så hör bara av dig, vi har väldigt roligt under tiden och så får du ju sån där härlig vardagsmotion. 💪

Det är tur att man har med sig de som har lite längd för det är hög lastbil och vi vill ju få in så mycket som möjligt. Tack Gud att du välsignar oss med olika storlekar till kroppar. 🙏💞

Ja, du vet när du liksom bara får ett sånt där ögonblicks möte med chaffisen, Milan. Han kan ingen svenska och väldigt knapphändig engelska och jag kan ingen serbiska men just där får jag bara lägga min hand på hans axel och välsigna honom och han gensvarar med ett stort varmt leende! Tack för det mötet! 💞

Det klart att jag passar på att åka på flaket när vi flyttar bilen till nästa förråd. 😉👊 Allt för en stunds vila och för att jag gillar stora bilar 😂🚚

Vi är klara, allt är lastat och jag får den här sköna bilden med Milan. Milan som är från Serbien och som nu ska köra ner den här lastbilen till Kosovo. Ja, det ger mig liksom hopp. Hopp om att ljuset har vunnit över mörkret, att kärleken alltid övervinner hatet. Jag bara gillar att fokusera på hoppet och idag blev det en serbisk lastbilschaufför som heter Milan. Tack!

Dessa två änglar som hade fixat mat iform av ägg och ostmackor samt godaste kaffet! Gillar hur vi på olika sätt får vara med och ge av vårt överflöd.

Liten lagom trött kropp som satte sig i solen och liksom bara tackade, tackade för det överflöd jag själv har blivit välsignad med och nu får ge vidare. Det finns olika sätt vi kan ge vidare av det vi har. Ibland har vi mycket och då klart då är det inte svårt men jag tror även att när vi har mindre att vi även ska ge då. Hur vi ger är upp till var och en men att vi ska ge, det tror jag vi är kallade till. För du vet, när vi ger av det lilla vi har då kommer Gud att välsigna dubbelt och dubbelt upp igen. Tro mig, jag talar av egen erfarenhet.

Be gärna för Kosovo 🙏 Ett land med endast 2 procent kristna och där det inte alltid är ok att vara kristen. Ge av ditt överflöd vid nästa tillfälle då lastbilen, i september, kör ner igen. Besök Kososo, kanske redan i sommar och var med och tala om Jesus till dom som inte redan vet vem han är.

Hoppas detta var till uppmuntran för dig i hur du kan hitta sätt att ge och be! Vill önska dig en fortsatt välsignad eftermiddag och du, glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara 💞👊

#tacksam #överflöd #kosovo #beochge #välsigna #jesusgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s