Håll inte tillbaka

Hej vänner!

För den som känner mig vet också hur jag gillar att varje del av mitt liv liksom får höra ihop, att jag liksom har som fokus att det jag gör ska samverka för Guds goda syfta.

Ta till exempel som med min löpning, det är som oftast när jag är ute och springer som jag känner mig som närmast Gud ja du vet bara Han och jag där Han får tala nytt liv över mig. Där Han visar mig vilket mitt nästa steg är. Och som idag då Han påminde mig om ett bibelord från 1 Korintierbrevet 9:24 – ”vet ni inte att av alla löparna som springer på en tävlingsbana är det bara en som får priset? Spring så att ni vinner det.”

Jag tror att det är ett ord till mig och dig, för den tid vi lever i just nu. Vi har säkert alla gjort saker där vi inte varit helhjärtade i vårt fokus, både i sportsammanhang men även i vårt dagliga liv. Jag menar vi har så mycket som vi gärna vill vara med på, och inget fel i det, och då blir det kanske lätt att inte vårt fulla fokus är där. Men min uppmuntran till både mig själv och dig, just idag och imorn och i övermorgon, är när det gäller den kallelse som Gud har lagt på våra liv att inte hålla tillbaka. Han har satt dig att vara där du är för ett syfte. Hitta ditt syfte och lev i din fulla kallelse. Släpp det som tidigare har hindrat dig från att vara i din sanna identitet och kallelse. Gud har så mycket gott för var och en av oss när vi helhjärtat väljer att följa Honom och de stigar Han för oss på. Det kommer att se olika ut för oss alla men det är där vi får inspirera varandra.

Delar här lite inspiration från min intervallrunda idag. Höll mig till planen att springa i intervalltempo i 30 minuter för att sedan kunna spurta gärnet de sista 2 km. Så i inhoppsan gött och grym stolt att jag fixade det även om jag höll på att kräkas och däckade på gräsmattan efteråt. Jag höll inte tillbaka. Jag följde planen och såg målet.

Vad är ditt mål? Vad har du för syfte? Vill verkligen uppmuntra dig till att hitta det. Kanske liknar det mitt eller så är det något helt annat men låt oss få inspireras av varandras resor.

Vill önska dig en fortsatt härligt välsignad söndag med det som du väljer att fokusera på just idag.

Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram Sara 💞👊

#tacksam #mittliv #älskalöpning #jesusgirl #fokus #uthållighet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s