Solig löpare

God eftermiddag vänner!

En snorig löpare har idag gått över till en solig löpare. Åååå vad jag verkligen gillar att kombinera löpning och sol, ja det är ett sån där lyckad kombo helt enkelt, det är liksom inte ens det där lilla motståndet att ta sig ut nä jag har faktiskt sett fram emot den här rundan enda sedan gårdagens värme visade sig. Jag var riktigt nära att ge mig ut igår men hade lovat mig själv två vilodagar och det lyckades jag hålla. Har faktiskt blivit mer noga med att just hålla på vilodagarna, ja inte minst nu när jag har dessa två rejäla mål att träna inför. Jag vill verkligen hålla i kroppen och inte dra på mig några onödiga skador. Försöker även att få till att öva upp min mobilitet, tycker det är svårt att få in en regelbundenhet i det men det får ta sin tid.

Kanhända att jag just sprang förbi min prins 🐸😘🏃‍♀️

Det är verkligen lycka att kunna springa i tunn löparjacka och bästa favvokepsen, ja man skulle kunna nöja sig med att endast säga att det bara är lycka att springa!

Det börjar att sjunka in alltmer att jag har två marathon framför mig, det har varit lite overkligt och ibland får jag liksom nypa mig själv för att påminna mig att jag inte drömmer. Du vet hade någon sagt för 5 år sedan att jag skulle vara bokad till 2 marathon hade jag bara skakat på huvudet och tittat konstigt på den personen. Men du vet när man inser och börjar leva i sin fulla kapacitet, ja då finns det inget jag inte kan klara av. Jag liksom älskar hur jag lever min dröm!

Lever du din dröm?

Vill önska dig en fortsatt skön vårkväll oavsett vad du tar dig för och du, glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram Sara 💞🏃‍♀️

#tacksam #älskalöpning #vår #sollöpare #snoriglöpare #jesusgirl #fokus #motmålet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s