Kläder

Hej vänner!

Jomenvisst är det ändå en skön känsla, som idag, när våren börjar göra entré. Visst är det väl ändå hög tid? Den där känslan att få plocka undan vinterkläderna, kanske göra sig av med något för att investera i något nytt. Jag har som regel att köper jag något nytt måste det bytas ut mot något annat, ja något i garderoben måste bort. Jag gillar kläder. Kläder blir på något vis en del av den vi är, ja alltså grundidentiteten har vi ju pratat om tidigare den har jag i Gud. Men det är något visst med hur olika klädstilar liksom formar oss. Jag har till exempel många gånger försökt att bli en sån där klänningtjej, har jag lyckats? Nja, inte riktigt. Visst kan jag väl i större utsträckning ta på mig klänning numera men jag känner mig inte bekväm i det. Jag trivs med mig själv, det är en process i sig att göra det, och där är jag verkligen.

Under min resa till Israel träffade jag en vän som älskar den där lite exklusiva klädstilen, hon kombinerade vandringskorna med sitt pärlhalsband och hon totalt smälte in i det. För mig hade det totalt varit främmande. Ju mer jag lärde känna henne så insåg jag att det var ju totalt hon. Byxor hade hon väl kanske något par där hemma men hennes garderob bestod mest av klänningar och, för mig, finkläder.

Det är något visst med att ha kläder du är bekväm i, jo en sån världslig sak kan ha betydelse. Gillar hur vi får ha just våra olika stilar för att stundtals även kunna inspireras till att steppa utanför sin bekvämlighet och testa den där klänningen. Tänker liksom att ibland är det bra att börja med något så enkelt som just vår klädstil för att sedan även kunna gå djupare och just komma in på ämnen som identitet. Jag tror det gör något med oss när vi är trygga i den identitet vi är skapade i och när vi hittar det, ja ibland kan vägen vara via vår klädstil!

Bjuder på en bild från dagens inköp, löparjacka och byxor samt nya vårskor. En klädstil som är sååå jag och skulle kunna ha på mig dygnet om. Hur ser din klädstil ut? Har du ett sånt där favvoplagg?

Med hopp om att den här våren nu fortsätter vill jag även passa på att önska dig en fortsatt välsignad dag, och du glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara

#tacksam #minsannaidentitet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s