Älska löpning

Halloj vänner!

Alltså dagens löp var inte ett av de mysigaste, faktiskt så var det mest bara jobbigt idag, jo jag har såna pass ibland oxå. Borde anat det innan då motivationen inte riktigt var på topp och jag liksom försökte hitta anledningar till att inte springa idag. Turligt nog lyckades jag inte hitta tillräckligt bra anledningar för ut kom jag men det var inte snyggt och det var lika kallt som jag anade men trots känslan i kroppen av bara ren seghet så lyckas jag ändå att hålla i stort sätt samma pace hela passet. Hade tänkt mig ett längre pass men då det liksom bränner i benen av kylan så nöjer jag mig med dryga 12 km idag.

Jag är nöjd och jag väljer ändå att använda hashtaggen #älskalöpning trots min känsla för det är inte dagsformen som definierar min passion för min löpning, ja du vet precis som med livet i stort så har vi olika ”dagsformer” och jag låter ju inte mina omständigheter definiera mig. Jag hittar mitt fokus och håller fast vid det, ja faktiskt oavsett dagsform och omständigheter. Turligt nog har jag som oftast väldigt goa rundor men så kommer det ibland såna som idag som för övrigt även fick mig att längta ännu mer efter värme. Jag springer inte bara för att vinna utan jag springer med målet i sikte!

Bjuder på bilden av en frusen och seg löpare men ändå väldig glad för att jag genomförde mitt pass.

Vad får dig att hålla fokus i livet?

Nu väntar en go varm dusch för att sedan inta soffan med bästa filten och go kvällsmat!

Ha en fin kväll med det som du tar dig för just idag och glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram Sara 💞🏃‍♀️

#tacksam #fokus #mål #älskalöpning #lonsesomerunners #jesusgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s