Spring

Hej vänner!

Tänk att man kan va så tacksam för något så enkelt som min passion för löpning. Ja, för mig är löpning enkelt. En av anledningarna till min passion för det är för att det är så tillgängligt och jag påminns om hur viktigt det är med uthållighet. Mer och mer inser jag att jag inte är en sprinter, visst är det gott med en och annan spurt under min runda, men att lära sig hitta det där goa tempot som gör att jag kan hålla ut i 42 km ja, det är en utmaning men också en väldigt skön känsla när jag hittar det. Löpning och livet hör liksom ihop för mig. Sen när man som jag är skiftarbetande undersköterska med många saker som händer under veckan ja då är det också en stor fördel att bara kunna snöra på sig löpardojorna och ge sig ut på en runda mellan sina nattpass och liksom njuta av att det ändå finns hopp om en vår.

Bjuder här på en bild från dagens runda. Glädje över att det är barmark och att jag inte var kall som en isbit när jag kan hem. Ja, vissa dagar är det inte alls svårt att hitta glädjen över hur tacksam jag är, tacksam att jag får vara med just en dag till. En stund till….

Nu vänner väntar en natt på jobbet, ett möte mitt där i livets olika kontraster mellan glädje och sorg, hopp och förtvivlan. Mitt där får jag vara, tillsammans….

Vill önska dig frid och välsignelse över din kväll och helg! Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram Sara

Ps: skickar med ett ord från 1 korintierbrevet 9:24 bara för att jag kan 😉🏃‍♀️

#tacksam #mittliv #glädje #hopp #älskalöpning #lonesomerunners #uthållighet #mål

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s