Your purpose

Hello friends!

Monday and a new week is ahead. I don’t know how you start your week or what’s ahead but for me just as I take time to close and review my week I also take time to start it. Why? Because when unexpected things comes in my path I want to be comfortable in what defines me, I don’t ever want my circumstances to define me.

God is bigger than your current story. Bigger than fear or shame or that voice in your head that whispers that you are not enough, too broken, or too flawed.

My God is so much greater than my circumstances. He is sooo good, He is even better than I can imagine! That is what I let define me, and that is why Psalms 139 is pretty much a everyday read kind of psalm for me. In that is where I have my identity, as fearfully and wonderfully made!

Sharing a photo of me sitting in Kidronvalley in Jerusalem. Sitting and walking where Jesus walked gets me even closer to His heart and His purpose for my life! Wow, I just love it!

My prayer and hope is that this week you will get closer to what your purpose is and in that even get closer to Jesus! Step out of your comfortzone and be who you were created to be! Have a amazingly blessed week and don’t forget how loved you are!

Love and blessing,

Sara!

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s