Processen

God morgon vänner!

Du vet när man som jag jobbar skift så händer det ibland att man vaknar ytterst tidigt på morgonen och liksom känner sig utvilad. Jag är inte mycket för att bara ligga kvar och dra mig, visst händer det ibland, men som oftast så kliver jag upp, tar på mig mjukisarna, sätter mig i kökssoffan och stannar upp ja lyssnar på tystnaden för en stund och vad den vill säga. Det jag blev påmind om just idag är uthållighet och att kämpa igenom det svåra, den process du är i där fokus är just igenom.

Följ med i mina tankar denna fredag.

Något jag lär mig mer för varje dag är att sluta se på det som är svårt och se på belöningen istället. Var uthållig trots att det är svårt. Belöningen kommer att bli så stor när jag är trofast, även om det inte syns just nu.

Processen är oftast löftet. Vardagen och i mitt vardagliga bär jag Guds löfte i mig, det bästa som får mig att hålla fokus i livets alla delar.

Jag säger ”ja” till Gud oavsett vad det kostar. Det betyder inte att allt helt plötsligt blir tydligt men jag får ett helt annat fokus som betyder så mycket mer än mina omständigheter.

Min hunger efter mer av Gud får mig att fokusera även när mina omständigheter säger att inte göra det för jag kan inte låta bli. Det är mitt liv, i dalar och upp på toppen. Jag gillar när jag utmanas utanför min bekvämlighet. Är det läskigt? Mycket, men när mina drömmar inte längre ger mig det där pirret i magen då är det dags att fokusera om. Behöver jag vara rädd? Nej, för jag har full tillit till att min Pappa Gud leder varje steg. Visst går jag vilse ibland men som den goda Pappa Han är så leder Han mig, med sådan omsorg, på rätt väg igen.

Gud kallar inte mig för att jag är kvalificerad, Han kvalificerar mig för att jag är kallad.

När Gud är nr 1 finns inget nr 2. Allt jag gör i mitt liv vill jag ska vara ett uttryck för hur mycket jag älskar Gud och hur mycket jag vill tacka Honom! Tacka för det liv som jag blivit välsignad med. Tacka för den blick Han ser på mig med. Alltid älskad och underbart skapad. Det är med det fokuset jag lever mitt liv! Det är det fokuset jag tar med mig i vardagens utmaningar och genom livet.

Bjuder här på en bild från min vardag. En påminnelse om hur hårt jobb och uthållighet ger resultat. Är det alltid roligt? Nej, men i ett evighetsperspektiv så är det värt det, alla gånger. Jag gillar vad min kropp idag har ork att göra som den förr tyckte var jobbigt.

Var är du i din process? Hur ser din vardag ut?

Vad utmanas du av?

Ta nu hand om dig och jag vill önska dig en sån där härligt välsignad dag och helg!

Glöm inte hur grymt bra du är 👊

Kram Sara 💞😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

3 kommentarer

3 reaktioner på ”Processen”

 1. Hejja dig, Sara!
  Jag började min process den 19/12 förra året. Halkade och slog min hand illa. Efter det blev det både sjukskrivning, operation och rehab. Jag är ingen männsika som kan sitta inne på mitt sofflock och rulla tummarna hels dagarna. Helt plötsligt får man ett perspektiv av att vara utanför. Utanför samhället för jag kan inte jobba, utanför vardagen för alla jobba man känner och utanför sin egen kropp, då jag mentalt gräver ner mig. Efter en månad hemma fick jag nog. Köpt kort på Friskis och det var min räddning. Kanske inte så mycket av de första två jag nämnde men däremot det mentala. Jag håller hjärnan ren, koncentrerar mig på det min kropp KAN göra, inte på handen.
  Nu efter två månader mår jag prima. Enligt både mig själv och min våg (den är ovärderlig en sådan där smartvåg😊) så har jag bytt 4 kg fett mot muskler och 8 cm i midjan. Du har gjort resan, du vet känslan!! Ibland känner jag att det går för sakta, men får bromsa mig själv. Tog mig tio åt att komma hit, vänder inte på en vecka!
  Jag känner igen din känsla du har i kroppen, fast jag kanaliserar den till andra kanaler bara.

  Ta gärna den där cykeln ner hit i sommar, vore kul! Jag längtar till det blir väder för landsvägscykling, hoppas min hand längtar också bara😊
  Du är grym, Sara!

  Kram Linda

  Gillad av 1 person

 2. Uthålligheten är det bland det viktigaste och att tillåta sig själv att ta det i sin takt, inte jämföra din resa med någon annans. Tillåt dig att ibland ha dagar, perioder då du inte märker så mycket resultat. På sikt så kommer resultaten. Jag älskar att inspireras, det gör att jag får ett helt annat fokus.
  Kram 💞

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s