Vacker

Gokväll vänner!

Hoppas ni har en skön kväll därute i vinterhalkan, ja är det någon mer än jag som längtar till vår och värme. Som du kanske vet så gillar jag ju ord, alla möjliga, både riktiga och ja även påhittade. Det är liksom någon magiskt med ord, de får liksom en sorts makt när de väl talats ut. Ja, vad gör orden med oss? Ett ord som fastnat hos mig lite extra är ordet vacker. När jag googlade på ordets betydelse fick jag bland annat upp: snygg, söt, förtjusande, läcker, strålande. Ja, det fanns fler betydelser men nöjer mig med dessa. Eller som det står i ett bibelord från Höga visan ”du är alltigenom skön, min vän, på dig finns ingen fläck”.

Wow, hur jag önska att vi alla bara skulle förstå ännu mer fullheten i hur vackra vi är, just för den du är. Det är någon visst med att stå framför spegeln och säga det över sig själv: Jag är vacker, ja och verkligen mena det. Det gör liksom någon med mig. Att verkligen kunna säga att jag är vacker grundar sig inte på mina yttre omständigheter, visst har jag ett vackert yttre men det yttre kan snabbt förrändras. Att kunna säga: jag är vacker grundar sig i den identitet jag har och ja det kommer även med övning. Jag älskar verkligen att öva mig på det, inte för att jag på något vis är fåfäng eller så men du vet när jag själv är trygg i den identitet jag har då kan jag även ge det vidare till den jag möter för visst är det alltid trevligt att få höra att man är vacker, och faktiskt veta att man menar det. Jag tror på att ge vidare mer av detta. Du kanske tycker att det låter fånigt, hur kan det lösa världsproblemen. Kanske gör det inte det men just för den stunden då jag ger detta vidare har jag fått någon att börja inse sitt fulla värde i den som dom är skapade att vara, och jag tänker att om jag ger vidare detta så ger nästa person också vidare, ja jag tror du fattar. Ibland behöver vi börja i det lilla. Jag kanske inte kan rädda hela världen men jag kan iallafall göra den lite vackrare, en person i taget.

cp10CzAoTguWG9bJsdb6eg

Bjuder här på en vacker bild efter en go dag på jobbet och en mysig vardagsmiddag med en fin go vän. Mitt liv är vackert, tacksamhet över allt fint gör mig liksom varm i hjärtat. Glädje över livet, det är ett val och just det väljer jag. Vad väljer du just denna kväll, vem talar du goda ord till? Du kanske behöver börja med dig själv och tala ut de ord som betyder vacker. Min utmaning till dig ikväll är att faktiskt göra just detta när du står framför badrumsspegeln, säg det över dig själv: Jag är vacker!! Sen är det bara att göra det till en god vana och fortsätta varje dag. Jag gillar goda vanor.

Vill önska dig en fortsatt välsignad kväll och en god natt. Ta hand om dig och glöm inte hur vacker och enormt älskad just DU är!

Kram Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s