Runstreak

Hej vänner!

Jag gillar att inspireras, ja i livet, av vänner som kommit längre, som kämpar precis som jag med livets olika kontraster. Det jag gillar med att inspireras är att inte jämföra min resa med din just för att vi är olika och därmed något som jag kämpar med tycker du är lätt och vi kan därför peppa varandra till att nå ett steg närmre vårt mål, tillsammans.

I mitt liv är löpning en stor passion jag har. En stor anledning är att det är träningsform som är så tillgänglig, mitt i livet, för en skiftarbetande undersköterska som inte alltid har möjligt att få till ett träningspass.

Något jag läst en del om det senaste, och även inspirerats av till att nu testa är runstreak. Jo, det finns både för och nackdelar med detta så nackdelarna vill jag inte se i kommentarsfältet. En, av många fördelar med runstreak, är att just min träning blir av. Även när regnet står som spik i backen, eller att jag är trött mitt emellan nattpass. Jag bangar inte för att det just då är goare att ligga på soffan med en påse chips.

1 februari 2018 är nu mitt runstreak startad så får vi se hur det går. Självklart är det alltid viktigt att lyssna på knopp och kropp hur den mår, oavsett vilken träning du kör. Jag kämpar mot mitt stora mål för det här året som nu är om 276 dagar.

Viken säsong av träning är du i och vad är dina mål? Vad gör du för att nå dit?

Löpning får mig att hålla fokus och hitta uthålligheten. Älskar det!

Ha en fortsatt fin dag och glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram 🏃‍♀️💞 #älskalöpning #runstreak

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s