Kraft

Hej vänner!

Den senaste veckan har varit lite annorlunda för mig, ja man kan säga en ny erfarenhet för mig. Denna erfarenhet är i form av att jag har haft influensa med väldigt hög feber, ja faktiskt en ny erfarenhet. Det mesta jag räknar till att vara sjuk är en och annan förkylning. Den här gången slog det rejält, helt i stort sätt ovetandes så hamnade jag i ett sorts underläge. Med svaga ben och en frossande kropp gick jag hem från jobbet för att bli hemma i en vecka med minimal ork att göra något annat än att bara vara.

Ja, vad gör då en aktiv tjej som jag som helt plötsligt blir knockad med feberfrossa? Jag kan säga att det fanns liksom inte så många olika valmöjligheter, annat än att bara liksom acceptera att kraften till att göra något annat än att bara vara fanns inte. Kraften att resa sig från soffan var ett mindre projekt och tacksamheten för både vänner och familj som kommer och förser med både proviant och omsorg gör att min tacksamhet ökar ännu mer, ja även mitt i mina feberfrossande dagar finner jag något att tacka för. Jag liksom påminns åter igen att i mig själv behöver jag inte vara stark, ensam är inte stark. Jag har denna vecka varit oerhört tacksam för hur välsignad jag är på olika sätt med så många fina tankar och böner och annat fint som kommit i min väg. Jag får liksom kraft av alla mina fina vänner och familj men det som blivit extra påtagligt denna vecka är hur stor kraft det är i min tro. Ja, oftast är det först när jag inte har någon mänsklig kraft som jag inser denna fulla kraft som Jesus dagligen ger mig, Han liksom fortsätter att påminna mig om att hålla fokus. Han fortsätter att tala liv över mig, när jag ligger där på soffan. Han påminner mig att det finns inget som Han inte vet om mig, men ändå så vill Han fortsätta umgås med mig. Han påminner mig om den jag är kallad och skapad att vara. Älskad dotter och barn till en Kung. Den kraften älskar jag att påminnas om, den kraften sinar aldrig, ja den tar aldrig slut även när min mänskliga kraft gör det. Jag påminns om att jag behöver inte vara stark i mig själv, styrkan som håller har jag för alltid i Han som älskar utan förbehåll. Min sanna kraft har jag i Jesus Kristus, det är Han som ger mig hopp. Hopp för en ny dag, hopp för ljus i en mörk värld! Hopp att vara förändring i en värld som hungrar, hungrar efter mening.

Jag är så tacksam för att äntligen vara frisk igen och att min kropp åter igen fått ny kraft. Nu återstår att återgå till min träningsvardag med bland annat löpning men även ett och annat crossfitpass för att nå de träningsmål som ligger framför under 2018. Följer du din plan för det här året? Vad är det som ger dig kraft att nå dina mål? Vill önska dig välsignelse på din resa. Gillar hur vi inspirera varandra att hitta den kraft som gör att vi når målet.

fullsizeoutput_1b64

Bjuder här på en god påminnelse, precis som jag gillar. Påminnelser hjälper mig att hålla fokus när kraften ibland sinar. Tacksam för varje god påminnelse. Ha nu en fortsatt härlig välsignad dag och en fin vecka. Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra du är för just den du är!

Kram Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s