Träning

Gomiddag vänner!

Låt mig ta dig med i mina tankar kring träning idag. Ja, vad är träning egentligen? Enligt Wikipedia så är träning ”ett slags målmedveten fysisk aktivitet” Den förklaringen gillade jag. Häng med mig i tanken.

Något som jag inte gillar är is och halka, ja precis som många med mig kanske? Något jag gillar är löpning. Däremot så har jag svårt för att få på mig löpardojorna när det är halt och isigt ute. Det har inte med med lathet att göra utan mer rädsla kanske. Rädsla för att göra den där vurpan som för med sig brutet ben och lång rehab. Fånigt? Ja, kanske. Eller så kan jag under den här isiga och hala säsongen, som tack och lov inte varar så länge, hitta andra träningsalterativ. Jag menar det finns ju en hel rad med fysisk aktivitet som du kan hitta på. Vem sätter egentligen gränsen för vad din fysiska aktivtet är just idag? Kanske det är en dag i pulkabacken med dina barn, en dag i skidbacken med vänner, en mamma på barnvagnspromenad, en kall cykeltur längs havet ja bara du och snöflingorna. Ja, eller som idag, för mig en powerwalk med min viktväst. Visst det är inte mindre halt under en powerwalk men jag kan hålla ett bättre fokus på vart de hala fläckarna finns, för att på den sista kilometern lägga in spurtväxeln. Att springa med en 9 kilos viktväst, puh det får verkligen upp flåset. Det var riktigt skönt att få slänga av sig den och känna vilken lätt kropp jag helt plötsligt fick.

Bara du sätter gränserna för vilken träning du vill göra. Jämför dig inte med vad någon annan tränar utan ta din träning från den nivå just du är. Gillar ju hur vi får inspirera varandra och inte jämföra, livet och träningen blir ju så mycket roligare då!

Bjuder här på en bild från min promenad idag med iskalla kinder och vintersnorig näsa, precis som det ska vara!

Vad är din träning den här säsongen?

Ha nu en fortsatt fin dag och glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram 💞🏃‍♀️ #tacksam #mittliv #viktväst #inspiration #träning

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s