Kristen

God morgon vänner!

Ja, märk min förvåning när jag idag, en tidig tisdagsmorgon, vaknar för att ge mig ut på en liten skön morgonjogg ser ett aningens snöoväder. Det blev faktiskt till att omvärdera den planen. Min första tanke var, säkert precis som många, nej usch vad är det här nu. Men turligt nog så flyttades mitt fokus från den tanken till vad kan jag göra med den här nya möjligheten? Kanske en liten annorlunda tanke, men det fick min morgon att bli väldigt välsignad och det sätter på så vis standarden på vart jag vill ha mitt fokus för dagens, ja hur jag väljer att reagera på det som kommer i min väg under min dag. Jag gillar det där med ett annorlunda sätt, ja ett sätt som inte följer vad normen och samhället säger att jag ska tycka eller hur jag ska vara.

Våga vara annorlunda, det är vad vi som kristna är kallade att vara. Inte att på något sätt vara knäppa eller så men att våga stå upp för det som Jesus har predikat och våga stå upp och vara hans följare. Jesu budskap och vittnesbörd är inte alltid bekvämt att följa och det kommer alltid finnas de som kommer att prata bakom ryggen på mig och samtidigt försöka få med mig på fel väg. Därför är min dagliga bön, att jag ska fortsätta att bara komma närmre i Guds närvaro så att jag helt kan reflektera Hans goda. Jag vill vara helt fast rotad i Guds närvaro så att det inte ska spela någon roll i vilken situation eller sammanhang jag hamnar för jag vet alltid hos vem jag tillhör. Mitt hopp har jag alltid i Jesus Kristus, det är något som ger mig den största glädjen och hopp, ja det hopp som den här världen behöver. Jag strålar av det ljus som jag har genom Jesus, ja det ljus som jag har i mig genom Honom. Jag strålar av den identitet som älskad och dyrbar dotter och barn till en Kung. Med den identiteten så spelar det liksom ingen roll vad världen tycker om mig utan mitt nummer 1 är att behaga Gud, i allt, inte av tvång utan av samma kärlek som den som Han själv visat mig.  Det är därför jag strålar. Stråla av Hans enorma kärlek och godhet och sök alltid att finna det goda i alla jag möter. Se Jesus i varje person, se vad dom är kallade till att vara. Plocka fram det bästa och låt bristerna vara.

Samhället idag har starka åsikter om det mesta därför så krävs det stort mod och stor lyhördhet för att tala ut det som Gud vill att jag ska tala. Jag behöver våga att vara annorlunda men samtidigt inte tala budskapet i sig utan tala det med Jesus som centrum. Jag behöver inte bli förvånad om inte världen tar emot det jag säger eller kanske till och med går emot det jag säger. Jag behöver aldrig frukta världen för jag vet att Jesus har övervunnit världen. Jag behöver bara ha tålamod och tacka att Gud alltid står på min sida, Han leder varje steg, Han utmanar.  Han vet vad jag talar innan orden är på min tunga men Han manar ändå mig till att tala ut och tala för Honom. Jag är Herrens ambassadör!

Vem är du ambassadör för? Vilka sanningar manas du att tala ut den här dagen och det här året?

Tack för att du tog dig tid att läsa mina tankar, du kanske funderar på om jag skippar träningen helt idag eftersom löpningen uteblev men nej det gör jag inte. Som tur är så har jag många möjligheter till rörelse för kroppen. Det blir istället ett härligt svettigt crossfitpass. Min utmaning till dig idag är att ändra en negativ tanke, eller reaktion, till något positivt. Testa liksom och se vad det gör med dig och din omgivning. Jag kan nästa lova att det kommer bli superbra, kanske krävs det lite övning men vad gör det?

Ha nu en sån där härligt välsignad dag och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s