Feeling

Feeling eller inte feeling ja ibland är det bara att göra det. Skulle jag idag väntat på att få feeling för min runda då hade jag förmodligen inte kommit ut. Tror det kan vara så med ganska mycket ibland, vi väntar liksom på att få den där goa feelingen att göra det som vi innerst längtar efter men utmanar att göra. Mitt råd är: vänta inte för länge, hamna inte i det där bekväma livet som inte utmanar. Vi har alla olika utmaningar i livet, min utmaning ser annorlunda ut från din. Kanske låter det fånigt men gillar när vi får inspireras av varandras utmaningar och hjälpas åt att komma närmre målet. Ha en fortsatt fin dag vänner och glöm inte hur grymt bra just du är!

Kram 🏃‍♀️💞 #tacksam #mittliv #älslalöpning #newyorkmarathon2018

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

1 kommentar

En reaktion på ”Feeling”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s