Social media

Ok, jag erkänner: jag delar inte varje lite detalj av mitt liv på social media, och så får det vara och det kommer jag även att vara stolt över. Jag menar bara för att möjligheten med ett tryck på kamera knappen och hela världen har tillgång till allt ditt innersta så har jag har jag ändå ett visst ansvar att välja vad jag vill dela. Allt ska inte delas för alla att se och läsa, hoppas du är med på vad jag menar.

Låt mig försöka förklara. Jag väljer att, som oftast i social media, inte visa upp de där dagarna när livet blir för påtagligt jobbigt, ja när allt bara är bläää liksom. De tillfällena är för mig och mina närmaste, det är inte den bild jag vill visa världen. Betyder det att jag visar en falsk sida av mig när jag bara väljer de glada stunderna i mitt liv, nej jag tycker inte det. Jag menar varför är det så viktigt vad jag postar? Det är precis som om vi inte vill se någon verkligt glad på facebook eller instagram, precis som om vi inte litar på att det går att se något bra i det mesta och kunna le åt en tillsynes mörk värld.

Förbered dig nu, men jag skulle vilja säga att det handlar bara om dig. Om du vill känna dig bättre genom att peka på mina svagheter så vill jag bara säga att det är något jag inte tänker gå med på. Jag kommer att fortsätta att vara selektiv i det jag lägger ut, det är det livet jag vill dela och det liv jag vill leva.

Du vet när första snön har lagt sig och du springer ut i glädje och gör en snöängel, jag tänkter inte klaga på att det är kallt. Eller en gråmulen dag då jag får ut och springa och bara vara tacksam för att min kropp fungerar. Ja, för att nämna något av det fina i mitt liv som jag väljer att dela.

Allt är verkligen inte perfekt i mitt liv, tror inte någon har det så egentligen. Vi kämpar nog alla med olika upp och nergånger som livet ger oss, ja mer eller mindre. Det jag delar på den sociala median kommer alltid att skilja sig från mitt privata liv. Mitt allra privata innersta delar jag med några få som jag verkligen litar på, som jag vet kommer att ta hand om det som är känsligt och inte stampa på det.

Jag älskar den jag är på mina instagram bilder och mina facebook inlägg. Det är mitt ansikte utåt och jag älskar samtidigt möjligheten att kunna ta bort och redigera för att noga tänka över vem det är jag delar med världen.

Livet är så vackert för att jag väljer att se det så, och ju mer jag visar det vackra ju mer kommer jag också att se det. Så jag kommer att fortsätta att vara selektiv i mina inlägg med vad jag delar. Det är jag, och det står jag för!

Ha en fortsatt fin kväll

Kram 🙂

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s