Vänlighet

God förmiddag vänner!

Alltså ibland är det ju bara sådär extra skönt med en lång sovmorgon, ja speciellt när man har en ledig dag ja du vet du när du ligger kvar och liksom sådär små snoozar och bara låter dagen vakna tillsammans med dig i ett lugnt tempo. Gillar dessa stunder då jag får en extra stund för eftertanke. Just idag kom jag att tänka på ordet vänlighet och vad det gör med oss. Googlar du på vänlighet så står där ”att vara trevlig och tillmötesgående i sociala situationer” Det är en helt ok definition men jag skulle vilja utmana till något mer.

Eftersom jag gillar ord så gillar jag att snappa upp lite sådär annorlunda ord. ”Overdelivery” är ett ord som jag snappat upp och även behållt i mitt ordförråd. Låt mig försöka förklara varför jag gillar det. Jo, ta till exempel när du är ute på semester och bor på hotell. Hotellpersonalens jobb är ju att se till att du har det bra och att allt funkar fint under din vistelse. Det jag gillar är när man får mer än så, ja som när ditt rum städas. Det görs inte bara det som ska göras utan dom liksom addar det där lilla extra, något som bara jag uppskattar som personalen har uppmärksammat.”Overdelivery” betyder att man gör eller ger det man ska, plus tio procent. Ja procenten kan förstås variera 😉 men det jag försöker förklara är att när vi ger det där lilla extra, wow det är det som gör en plats framgångsrik.

Vänlighet är så underskattat men ändå så kraftfullt. Ja, att göra det man ska för att sedan lägga till det där lilla extra av ren omtanke och vänlighet. Det förrändrar verkligen atmosfären där du är.

Idag har vi startat den tredje dagen på det här nya året och säkert har många gjort många fina nyårslöften. Själv ger jag inga sådana löften men lägger heller ingen värdering i det. Däremot är årsskiften ett perfekt tillfälle att liksom fokusera åt vilket håll du vill att det här året ska gå. Varför inte låta det här året bli ett år av det där lilla extra? Overdelivery går faktiskt att praktisera på nästan allt i livet skulle jag vilja påstå. Ja, med den som tigger utanför den locala icabutiken, i min relation till kollegor och vänner, ja helt enkelt i min vardag där jag är.

Vänlighet kostar så lite, men det ger så mycket! Vill med det passa på att önska dig ett fortsatt gott nytt välsignat 2018. Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara

#tacksam #mittliv #vänlighet #jesusgirl #2018

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

2 kommentarer

2 reaktioner på ”Vänlighet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s