Juldagen

God juldag vänner!

Hoppas ni alla har det fint med familj och vänner och njuter av mycket gott och påminns om olika tacksamhetsämnen.

Jag är tacksam för väldigt mycket och just idag är jag tacksam för att jag inte är en solskenslöpare vilket gjorde min runda denna gråregniga juldag väldigt skön. Kanske även därför som jag valt att springa mitt första marathon i november, årets gråaste månad iaf vädermässigt. Idag blev det en kort men snabb runda vilket är precis det jag behöver öva på. Jag har nämligen inga problem att springa långt och hålla ett tempo runt 6km/h men när jag ska försöka springa 4-5 kilometers tempo då händer något. Lyckades sådär idag men jag vill bli bättre där. Har du tips så tipsa mig gärna, kanske det bara är att öva. 😉🏃‍♀️

Ha en fortsatt välsignad juldag och ta hand om dig. Du är viktig!

Kram 😘👊 #tacksam #älskalöpning #mittliv #fokus #juldag2017

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s