New runners

Hej vänner!

Såhär dagarna innan jul är verkligen inte min favvo att befinna mig i något av alla våra köpcentrum men i väntan på mitt fikasällskap går jag och strosar i lite diverse affärer och finner mig som av en händelse i en löpaffär. Det är verkligen något visst att köpa en produkt, i mitt fall nya löparskor, av någon som både är intresserad av ämnet och dessutom kan sin sak och inte bara vill sälja en vara.

Mina löparskor är skor som används frekvent i mitt liv numera. Har gått igenom en rad olika märken för att nu äntligen ha hittat den sko som liksom bara är gjord för min fot. Löpning och livet hör liksom ihop. Du kan rusa igenom en rad affärer under hela december jagandes efter den perfekta julklappen och kanske hittar du bra saker men håller det, håller det i livets olika omständigheter? Vad hittar du? Vill uppmana dig till att ta tid att fundera över vad du jagar efter. Får du frid i det?

Jag älskar verkligen löpning, jag springer med målet i sikte. Jag jagar inte efter vind utan har mitt fokus fast inställt. Så nu med nya löparskor har jag ännu mer siktet inställt mot mina olika tävlingar nästa år, bland annat mitt första marathon. Mina tävlingar är inte det som får mig att kliva upp varje dag men det är så inihoppsan roligt att se vad den här gåva till kropp kan klara av med rätt inställning och grymme support.

Ha nu en fortsatt fin dag och fortsatt fina juldagar och glöm inte att ta en stund att bara stanna upp, ja och bara tacka!

Kram 💞🏃‍♀️

#tacksam #löpning #fokus #mål #lonesomerunner

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s