Identitet

Hej på er vänner!

Idag tänkte jag att jag skulle dela lite tankar om ett av mina favoritämnen, nämligen identitet. Jag bara älskar att prata och samtala om detta just för att vår identitet är så viktigt. Jo, du förstår för att när du vet vem du är ja då har du ingen anledning att vara någon annan. Jag skulle kunna skriva hur mycket som hellst om detta men tänker att jag ger en liten hint här om de tankar jag har. Följ med.

Ett av mina favoritbibelord, jo jag har ju många, är från Kolosserbrevet 1:27 -”Kristus i er, härlighetens hopp”, eller ett utdrag från en engelsk bibel där det står såhär ” Living within you is Christ who flood you with the expectation of glory!” Eller som det står i Psaltaren 139 ”jag tackar dig för att jag är så underbart skapad”. Tänk att vi, du och jag, är på den här jorden av en mening, det finns en plan för just DIN existens här. Du är så enormt viktig och det finns faktiskt ingen som kan ta just din plats. Det du har, har stor betydelse. Det är något jag har en önskan att vi mer ska få låta växa och gro i oss för att att verkligen kunna leva i den identitet som vi är menade, ja som älskad, dyrbar och allmänt bra för att också kunna göra sådant som den här världen behöver, visa på det hopp som Jesus ger.

Gud talar liv över mig, Han har utvalt mig att vara Hans lärjunge, ja jag är den lärjunge som Han älskar, wow alltså. Att leva i den identitet som min Pappa Gud har lagt i mig, jag som Han liksom förlöst över mig gör att jag har hopp, hopp att stå upp, hopp att komma med ljus i en värld som är så mörk, i en värld där jämförelse och avundsjuka finns. Att leva i den identitet som Gud har för just mig gör att jag ser så mycket mer vackert i den jag möter, det gör att jag inspireras istället för att jämföra mig, det gör att jag har en glädje som inte är beroende av mina omständigheter.

Tacksamhet är ett av mina språk som Gud har lagt på mitt hjärta, det finns en kraft i tacksamheten ja man kan säga att det är alltid ett gott tillfälle att tacka Gud. Tacksamhet gör att jag liksom inte missar vad Gud har gjort och vad Han gör och för att sedan kunna se vad Han kommer att göra. Det är något visst vad jag fokuserar mina ögon och mitt hjärta på. Det finns faktiskt inte en enda dag som jag inte tar tid att se saker jag är tacksam för. Det är något visst med tacksamhet för ju mer jag övar, desto roligare blir det. Det är faktiskt en av mina dagliga böner att alltid se saker jag har att tacka för. Det har verkligen inte alltid kommit naturligt men ju mer jag har övat på det och ju mer jag har låtit Gud forma mig, och tala in sitt goda i mitt liv desto mer har jag också att tacka för. Att leva i identiteten som älskad, dyrbar och barn till en kung wow det är det bästa som finns och det ser faktiskt olika ut för dig och mig och det är ju det som är det häftiga i hur vi får inspireras och lära oss av varandra och får vara oss själva, precis som Guds plan är.

Som sagt, det finns så mycket mer att säga om detta ämne, och det här var bara början för när du har något som är så bra ja då vill du bara att andra ska få ta del av det också och höra mer om det.

Ha nu en fortsatt härligt välsignd dag och glöm inte hur fantastiskt underbart skapad just DU är.

Kram Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s