Motstånd

God morgon vänner!

Detta är något jag gillar, min skivstång. Den påminner mig så mycket om uthållighet och lär mig att utmana mig själv att se hur mycket mer det finns i mig som genom rätt teknik kommer att ja, förlösas.

Motstånd bygger min styrka. Jag går inte till boxen och bara lyfter lätta vikter, jo ibland kanske. Jag lägger på så mycket så att det utmanar min kropp att byggas upp ännu mer utan att den tar skada. Utan det motståndet händer inte så mycket, jag kan stå och lyfta lätt och visst det är bra men det sker inte så mycket förändring i det.

Jag kan säga, att när jag står där med min tunga skivstång, eller står i ett möte med någon som utmanar mig utanför min bekvämlighet eller jag dag efter dag bara känner att allt går emot, så känns det inte så lätt men det är då jag utmanas att verkligen tänka utanför mina tankar och tänka att motstånd bygger styrka. Det är aldrig så rolig att gå igenom en iskall vattenflod som går i midjehöjd men fokus där är igenom, jag stannar inte, även om det inte går fort så går jag igenom. Var jag har mina fötter är så viktigt, jag stannar inte och min blick håller jag högt med ett fokus framåt, mitt hjärta håller jag rent och värdigt för det som hjärtat är fullt av det talar min mun. Och när jag väl kommer till andra strandkanten kommer jag att känna en oerhörd stryka för att jag tog mig igenom och det är också på så vis när nästa prövning når mig så har jag ett helt annat fokus för jag vet att fokus är IGENOM!

Detta var lite av mina tankar denna tidiga novembermorgon. Vad för dig dina tankar denna dag? Var inte rädd för dina tankar. Ta kontroll över det du tänker och var den som du är kallad att vara; älskad, dyrbar och allmänt bra!

Ha en sån där härligt välsignad dag!

Kram Sara 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s