Fokus


Jag springer mot målet och håller fokus på vägen. Ett av mina mål för 2018 är Göteborgsvarvet under två timmar. Kommer jag att fixa det? Jag hoppas det, jag går in för det och kommer lägga tid i löpning för att nå just det målet. Löpning är ett sätt där jag blir påmind om att hålla fokus, fokus på vad som är viktigt. Jag blir påmind om uthållighet. Mer och mer inser jag att jag inte är en sprinter utan långdistansare just för att det påminner mig om livet och just den där sköna känslan att hitta rätt puls, hitta flytet, hitta fokuset och gå all in, ge allt. När jag vet att jag har just gått in med det fokuset då helt plötsligt blir det inte viktigt om jag når den magiska två timmarsgränsen, jag kommer bli överlycklig om jag lyckas men det är inte det som är det största fokuset. 

Vilket är ditt fokus? Vem är ditt fokus? 

Ha en härligt välsignad höstdag vänner!

Kram 😘👊 

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s