Löpning


Hej vänner! 

Nu är det gjort 👊👍🏃‍♀️

För 4 år sen började jag aktivt att träna. Har ju sprungit å håll mig igång tidigare men mer av måste för att inte helt säcka ihop och känslan efter typ 3-4 km var ”fy tusan vad jobbigt” och typ helt färdig. Till nu när jag gladeligen kan lätt kan springa 10km bara för att det är gött eller springa 21 km med en lika galen kollega innan jobbet, eller som just nu bokad till mitt allra första marathon i en stad jag älskar som ett sätt att dels fira mitt 40:de år men även fira min tacksamhet över mitt liv och min fantasiska kropp som jag älskar så mycket. 

Ja, tips om maratonlöpning och pepp mottages gärna 😜💞🏃‍♀️😅 #mittlivsförstamarathon #mittliv #älskalöpning #lonesomrunners #tacksam #40år

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s