Stigen

God morgon fina vänner!

Det är något visst med att vakna en tidig morgon, även fast jag har sovmorgon och skulle kunna sova betydligt längre. Jag väljer att se denna tid som extra go kvalitetstid med min Pappa Gud, jag liksom gillar det. Här följer några av de tankar jag haft denna tidiga morgon. 

Min bön och försök är att varje dag välja rätt väg. Jag har en gång för alla valt den rätta vägen, Jesus Kristus som just är Vägen, Sanningen och Livet. Men på den vägen kommer ibland i min väg sådant som kan få mig att vika av på snåriga vägar, då är min bön ständigt till Herren om hjälp och vägledning och i det så är jag så tacksam för att Herrens nåd är ny för varje dag och att Han har ett sådant enormt tålamod med mig. Tacksam att få ha vissheten och tilliten till att Gud är med mig överallt, Han är för mig, min advokat. Han står på min sida och vill inget annat än att jag ska lyckas i det jag gör. När jag kommer på fel stig så, med ömhet som den goda Pappa han är, leder Han mig tillbaka. Han påminner mig om att alltid ha blicken fäst på Honom och söka Hans goda närvaro. Det är en sådan djup glädje att bara få vara, få andas i Guds närvaro. Han ger mig alltid en sådan undervisning som jag behöver, även om det kan vara jobbigt så kan jag alltid vara viss om att Gud aldrig ger mig något som Han vet att jag inte klarar av. Däremot så gillar Han att strecha på mina vingar, och när jag vet att Gud är på min sida så gillar jag att utmanas av Honom för jag vet numera att jag växer ännu mer i den identitet som Han har givit mig som älskad dotter till den Högste, wow något av det bästa som finns. 

Du kanske nu förstår varför jag skippade min sovmorgon och istället fick sitta i min Pappas knä och få formas ännu mer. Med det hoppas jag att du får en sån där härligt välsignad dag idag och kom ihåg hur högt älskad och grymt bra du är!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s