Närmare

God förmiddag vänner! Vilken höst vi har, känns knappt som att det är höst med de temperaturer som varit av nästan ljumma dagar och sol. Själv gillar jag ju när det blir den där krispiga luften och både näsa och ögon liksom tåras när man tar sig sin goa löprunda eller promenad. Ja, allt har verkligen sin tid. En tid för vila och arbete. När jag nu på morgonen satt i min morgonstund med Herren så påminns jag om tre ord som jag tror att Gud ville påminna mig om, och kanske Han även vill påminna någon därute om just någon av dessa ord; Intimitet, Enkelhet, Lydnad.

Jag gillar och utmanas av dessa tre ord. Gud gillar dessa ord, Han gillar när vi söker och vill leva så. Det finns tillfällen då jag helt enkelt inte lyckas leva såsom Gud vill och det vet Han om för Han känner mig, ja faktiskt så känner Han mig bättre än vad jag känner mig själv. Han vet också att jag är helt öppen med det och öppen för att bli påmind om när jag inte lyckas hålla mig till min Pappa Guds stigar. Gud vet min vilja och längtan att bli undervisad av Honom. Han vet min vilja att bara komma än mer nära Honom, det är en längtan jag har varje dag och som blir starkare för varje dag att bara få vara ännu nämre min Pappa Gud. Min bön är ”Gud, gör mig öppen för än mer ärlig, intim och öppen relation med Dig.” Jag längtar efter att växa i en intimitet med Gud som gör att jag också växer i min egen vishet. Visdom är min vilja att lyssna och lära från andra som gått före, både från Gud och de jag har förtroende för. Det finns något visst med att bara lyssna ibland. När vi pratar blir det som oftast en upprepning av vad som redan sagts men när jag lyssnar finns möjligheten att jag faktiskt får till mig något nytt. Jag verkligen älskar att inspireras av den som kommit längre, som kommit djupare.

Jag vill avsluta dessa tankar med ett ord från Psaltaren 23:3 -”Han vederkvicker min själ, Han leder mig på rätta vägar för sitt namns skull”. Wow alltså hur gött är inte det att få börja sin dag med, ja att även få sammanfatta sin dag med. Min Pappa Gud längtar så mycket efter mig, Han längtar så mycket efter dig att Han kommer aldrig att sluta att söka efter oss när vi kommer på fel vägar. Det är liksom i Hans natur att dra oss närmre just för att Han älskar oss så enormt mycket.

Det har var lite av mina tankar för den här dagen, kanske har det startat en längtan i dig att söka mer av vem Gud är, det är min bön att det ska få ha gjort det. Gud hör bön! Med det vill jag önska dig en härligt välsignad dag och glöm inte hur underbart skapad och enormt älskad du är!

Kram, Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s