Pappa Gud

Gokväll vänner!

Kände såhär på kvällskvisten att jag bara ville dela ett snabbt ord med er, för övrigt något av det bästa jag vet och det är min Pappa Gud. Jo, jag gillar att kalla Gud för Pappa, gillar egentligen det engelska ordet ännu mer, Daddy. Det finns inte en dag som jag inte är med Gud och liksom bara är med Honom, liksom sitter i Hans knä med Hans armar runt om mig och hör Hans ljuva kärleksröst som talar så mycket gott in i mitt liv. Wow, totalt det bästa som finns. Jag längtar efter mer. Jag kan aldrig få nog och Gud får liksom aldrig nog av mig heller, tacksamt nog 😉

Precis som jag längtar så längtar även Gud så mycket mer efter mitt hjärta. Han längtar efter att vi ska lämna oss, ja helt hänge oss åt för Honom. Gud kräver liksom inte att vi ska prestera en massa, allt Han vill är att vi ska säga vårt ja och följa Honom. När vi är i Guds närvaro förvandlas vi, Gud tar vårt gamla liv och gör på nytt. Han tog, genom Jesus, vår synd och skam just för att Han vill att vi ska leva fullkomliga tillsammans med Honom. Han förlåter, Han upprättar och gör allting nytt. Jag är så tacksam och vill bara komma ännu närmre i relation med min Pappa Gud. Jag längtar efter att se mer vad Han vill göra med mig och genom mig.

Vill önska dig en välsignad natt och utmana dig innan du tar natt att bjuda in Gud i ditt liv. Ett sätt kan vara att säga ”Gud, här är jag, vad vill du med mitt liv?” Det behöver inte vara svårare än så men var beredd på svaret, det kan komma att förändra ditt liv. Vågar du?

Kram Sara

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s