Santiago de Compostela 

Hej vänner! För lite drygt två veckor sedan hade jag förmånen att få pilgrimsvandra på en led i Spanien. Det är något visst med att vara pilgrim, oavsett vad ditt syfte är med just en sån här resa så är det en resa som skapar enormt goa möten. Det finns många sätt att pilgrimsvandra, i mitt fall så var det en väldigt välplanerad resa med go guide och en härlig grupp, alla just med sin anledning att gå just den här sträckan. 


Vandringen började en tidig förmiddag utanför katedralen i Burgos. 


Olika stilar längs vägen. 
En stunds vila. 
Varje steg är en resa mot målet, och många steg blev det! 
Tidiga morgnar innan solens hetta ger sig tillkänna och bara få andas stillheten. 


Någons hus mitt i ingenstans, vackert på något sätt. 


Skönhet!


Ett härligt gäng på väg mot målet!Skön underhållning längs vägen. Ett möte! 


Vilja!
Staden! Nära men ändå en bit kvar. Fokus fram!


Här med guiden David i täten med fullt fokus mot målet! 


Katedralen i Santiago, just nu under renovering. Just då inte så vacker men ett måste för hållbarhet. 


Enormt god guidning. 


Något visst med att nå sitt mål! God måltidsgemenskap!


En go grupp att få vandra med!Följ pilen!


Resan för den här gången fick avslutas vid världens ände. Vad säger man annat än att fotografier gör inte rättvisa åt resan som gjorts men det är ett minne av många goa möten som gjorts. Kanske blir det möten som blir till återseende eller så var det ett tillfälligt möte. Oavsett så är det möten som en bit fått forma mig, vilket jag är enormt tacksam för. Tack alla som gjorde min resa så fin! Ha det fint!

Stor kram, Sara! 💞

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

3 kommentarer

3 reaktioner på ”Santiago de Compostela ”

 1. Tack snälla för en fantastiskt reseskildring i ord och bild. Vi är glada att få ha varit med på denna pilgrimsvandring.
  Tack för trevlig gemenskap och hälsningar till alla.
  Helena och Bertil

  Gillad av 1 person

  1. 💗 Tack Sara för den fina reseskildringen i ord och bild🙏Och ett tack till alla som var med på denna pilgrimsresa som bidrog till att den blev så trevlig och givande ! 😊Kramar från oss Gullan, Sure och Anki Ö

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s