Sverige 

Hej vänner! 

I helgen var jag i Stockholm för att springa tjejmilen, och wow vad helt fantastiskt roligt det var. Tusentals tjejer som är redigt laddade att inta Gärdet i väntan på start, en enormt go stämning, att jag sedan hade väldigt trevligt sällskap ja vad säger man annat än att jag är enormt välsignad. Alltså vilken härlig frihetskänsla det är. 
Kom gåendes i fredags från Centralstationen på väg mot vårt mysiga hotell, på väg fick jag denna bild för mina ögon. Min första respons var ”oj, vad har hänt med vår flagga?” När jag undersöker saken närmre så ser jag att det här är det senaste konstverket som nu har tagit plats, mitt i centrala Stockholm ja alltså det var inte någon som vandaliserat flaggan. Va?! tänker jag. Hur är det möjligt att det är det här som min flagga, ja mitt land, nu får symbolisera. Är vi inte längre stolta över vårt land? Visst, vi är ett land med många fel och brister som vi behöver jobba med men står vi ändå inte stolt upp för att vara svensk? Jag nästan skämdes att se den här flaggstången på en sådan central plats i vårt land. Hur långt har yttrandefriheten tagits? Har vi till och med rätt att, ja jag säger det, skända vår flagga på det här viset? När jag senare under helgen vid ett frukost tillfälle på vårt hotell får tillfället att prata med ett härligt gäng från USA och hör deras stolthet när dom pratar om sitt land så hoppas jag nästan att dom inte ska gå förbi denna plats där vår flagga och det så kallade ”konstverket” står. 
Visst jag erskänner konst är inte min grej men detta, nej jag kan inte hålla tyst när jag ser något som gör mig så ledsen över hur vi behandlar vårt land och den heder som jag fortfarande hoppades fanns i att vara stolt över sitt land.  Vad är nästa sak att göra konst på, var går gränsen? Här gick gränsen för mig. Vart går din gräns?
Ha en fin vecka där ute vänner och njut av en härligt kommande höst i detta fina land!
Kram 😘👊🇸🇪

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s