Älskad

Älska min nästa som mig själv. Gud har skapat mig och älskar mig så enormt mycket. Hans kärlek över mig går liksom inte att beskriva så mycket älskar Han mig, så det vore att förolämpa Gud att inte älska mig själv. Det är inte ödmjukhet att inte älska mig själv. Om jag förnekar mitt eget värde så förnekar jag också han som skapat mig. Han som skapat mig är Kungars Kung och jag är Hans dotter. Wow alltså så stort det är, ibland kan jag knappt fatta det. Det är inte så att Gud älskar mig för allt jag gör, mitt jobb, vad jag gör med min tid och så vidare. Han älskade mig långt innan allt det där ens existerade. Han bryr sig väldigt mycket om vad jag gör med mitt liv, han vill att jag ska leva med honom, men oavsett vad jag väljer så älskar han mig – helt ovillkorligt. Jag älskade inte först Honom, utan Han älskade först mig! ( 1:a joh 4:10) Gud vill leva så helt nära mig! Jag gillar att ha en nära kontakt med Gud, ja när jag kommer ifrån det så liksom hamnar jag i trubbel. Jag börjar tvivla och tänka dumt om mig själv och andra, ja tappar liksom mitt fokus. 

Lita på Gud! Var hela tiden connectad med Honom. När han säger något till mig behöver jag lyssna och göra utan att egentligen ifrågasätta. Jag bara gör för att jag helt och fullt litar på att hans nåd och kärlek är så fullt i och över mig, ja tilliten till att Han har endast det absolut bästa för mig. Jag har Guds nåd, jag har hans kärlek. Jag har hans tillit. Jag behöver våga att gå i Guds namn när Han manar mig till det, våga riskera mitt rykte. Gud är för mig! Det är allt jag behöver veta! Är mitt liv enkelt och okomplicerat just för det? Nja, allt är ju relativt men mitt fokus på en god kärleksfull Gud gör att min glädje och mitt hopp består även i en värld som tycks sakna just detta. För mig handlar det inte att ge efter jag fått utan jag ger oavsett vad responsen blir, även om jag inte tas emot är mitt mål att alltid ge den kärlek och hopp jag har. Det är mitt liv med Jesus, ibland väldigt utmanande och tufft men väldigt spännande och ett liv jag aldrig vill sluta leva, kom med på resan vettja! Vad har du att förlora?

Ha nu ett riktigt skönt veckoslut och ta hand om dig! 

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s