Höst

Hösten börjar så sakta att närma sig även detta året. Jag verkligen gillar hösten, det är för mig en tid för eftertänksamhet, jag får tillfället att se hur mycket gott jag har i mitt liv och då menar jag inte materiella saker, jo det har jag också mycket av. 

Hösten ger mig tillfället att se min sådd, att få skörda allt gott jag planterar under vår och sommar. Det blir en tid för vila och återhämtning då hösten liksom för med sig en kravlöshet på något vis där du sitter ihopkurad under den favvofilt med en kopp te och en god vän och ni försöker lösa alla världsproblem, som säkert bara blev ännu fler men det är liksom det som är charmen med just ett sådant samtal 😉

Hösten gör mig påmind om mitt överflöd jag blivit välsignad med och som jag därmed får ge vidare, jag älskar att ge det ger mig så mycket glädje så man kan säga att det är egentligen av rent själviska motiv jag ger: jag älskar glädje 😂

Jag har lärt mig att ge i det lilla, ja även när jag inte har mycket så ger jag för min erfarenhet är att ju mer jag ger desto mer blir jag välsignad tillbaka. Gud har lovat att alltid förse för mina behov så därför behöver jag aldrig vara rädd att min ”källa” ska bli tom. 

Jag skulle kunna rada upp massvis med sätt som jag ger på men nämner bara några få för att jag vill att just du ska hitta ditt sätt att ge. Du kanske blir inspirerad av mitt sätt men gör det inte till ditt om det verkligen inte är ditt, då blir det inte äkta. 

Det enklaste sättet för mig att ge är av min glädje, det är något som aldrig tar slut oavsett mina omständigheter. Ja, att ge ett leende till bussföraren när du kliver på, säga hej till personen jämte dig. Sedan ett av mina favvosätt att ge är att betala kaffet för personen bakom mig i kön, jag gillar det. Det är så utanför vår ”norm” att jag behöver fortsätta göra det för att spräcka just den normen. 

Ja, det var några av mina sätt att ge och om du träffar mig denna höst så kommer jag att delge även fler sätt jag har att ge på men det blir över den där koppen te i min soffa ansikte mot ansikte 😉

Ha nu en fortsatt fin dag där just du är och glöm inte inte hur grymt bra just DU är!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s