Lyxliv

Go förmiddag vänner! Var idag uppe med tuppen för en skön morgonpromenad i ett solklätt Partille för att sedan njuta av dessa färska ägg, alltså wow jag lever verkligen lyxliv. 

Ja, lyxliv är verkligen rätta ordet. Jag har semester, tänk jag får betalt för att vara ledig ja i stort sett så får jag betalt för att inte göra något alls. Har jag förtjänat det? Kanske? Tänk ändå vilka enorma fördelar och så mycket som vi har tillgång till, i vår helt vanliga semestervardag. 


En skön biltur aningen norrut för en skön avkopplande dag med god vän, fina samtal om livet i stort och smått, höns som ger mig goda ägg, ja och det som jag bara älskar….att lyssna på tysnaden. Det är något som blir så tydligt endast en dryg timma från storstan. Lyxliv!


En god middag med mat från byns egen chark direkt på grillen som njuts av i trevligt sällskap en ljummen sommarkväll, ja hur sammanfattas det annat än….lyxliv!


En god kaka, eller två, och kaffe det är hör liksom till ute på landet…och jag är ju inte sen att haka på en sådan tradition. Du vet ta seden dit man kommer 😜 Det sätter liksom även det lyx på livet.


Det här längtar jag efter i ett år. Jag skulle kunna åka hit oftare men jag gillar att få längta efter saker och i det här fallet så är det den godaste korven i hela svedala. För mig blir det lyx att ta en tur in här för att sedan njuta av god mat på grillen. Lyxliv!


Vad jag fokuserar på kommer avgöra hur jag väljer att leva. Jag ignorerar inte det som är mindre bra i mitt liv, jag bara väljer att inte göra det ett fokus ja liksom inte låta problemen ta över livet. Vissa dagar och perioder är det olika lätt eller svårt men tacksamheten att jag har bästa att fokusera på gör att jag håller i. Jesus är mitt nr 1 fokus som jag aldrig tummar på, Han kommer alltid att komma först i mitt liv! 👊


En enorm förmån jag har såhär i lediga dagar är att jag väljer precis när jag kliver upp och går och lägger mig. Förvisso gör jag det för övrigt också men nu när jag inte har en agenda att följa kan jag välja att kliva upp 06:00 för att ta en skön morgonpromenad för att sedan lite drygt en timma senare njuta av en god sommarfrukost för att nu ta en liten vila på soffan med öppen altandörr och njuta av sommarluften. Jag fylls av en sån enorm tacksamhet av vilket lyxliv jag lever, en helt vanlig vardag som denna. Det enda det har kostat mig är av min tid och av mig själv. Jag har bjudit på mig själv, delat en stund av mitt liv och i gengäld fått så mycket tillbaka iform av ett möte, en fördjupad relation, en relation som håller inte bara ett instaögonblick men även när kylan kommer den där vinterdagen. Det mina vänner är vad jag kallar LYXLIV! 👊

Ha nu en fortsatt go sommardag och njut av just din vardag, vadän den har med sig. Jämför inte din vardag med din grannes men få ändå ett möte i era olika liv och inspireras av varandra. 

Kram 😘

PS: jag unnade mig ju även saker som kostade pengar men det var bara en ren bonus. 😉

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s