Börja dagen

Det finns så många olika sätt att starta dagen, det här är ett av sätten som jag, inte bara gillar, utan finner nödvändigt att starta min dag på. Jo att liksom hitta Guds nu för den dag som jag går in i, hur kan jag i mitt liv stråla det ljus som kommer från himlen som Gud vill förlösa här på jorden? Gud har skapat oss olika just för att Han älskar mångfald och därför har vi också olika sätt att stråla av Hans härlighet. Hur ser det ut för mig? Jag börjar alltid min dag i Guds ord, ja bibeln, där påminns jag om den identitet Gud har gett mig. Jag påminns om hur älskad jag är och vad jag är kallad till. 

Sedan fortsätter min dag och då gillar jag att möta människor med blicken, det betyder inte att jag stannar och pratar en lång stund, det betyder att jag uppmärksammar och SER min nästa. Jag tar mig tid för ett ögonblick och får min nästa att känna sig sedd genom min blick och ett kort ”hej”.

Ännu en sak jag gillar att stråla av genom min dag är när jag kommer till mitt favvocafe och jag liksom känner mig manad till att betala för personen efter mig. Det handlar inte om pengar där utan att jag vill välsigna min stad så mycket som jag själv har blivit välsignad och ibland handlar det om att betala för en okänd persons kaffe i kön bakom mig. 


Det här är ännu ett sätt som jag gillar att starta min dag på, med träning, idag iform av en härlig cykelrunda. Träning har för mig blivit ett sätt att tacka Gud för den kropp Han givit mig, ja bara ära Honom för den stora gåva Han gett mig att förvalta. Det är ett jätteansvar precis som med alla gåvor som Gud eller vänner ger så behöver jag visa min tacksamhet och hedra givaren genom att inte slösa på den fina gåvan. Och vad är finare än ett liv? Tacksam för varje gåva jag fått ❤️


En stund i sommar stadsrushen en solig söndag. Den här kompisen tar mig både genom stadens brus som längs en lång landsväg. Det är något visst med de båda och att finna vila och fokus även om jag föredrar den långa landsvägen 🚴‍♀️


Efter förmiddagens start så finner jag nu min vila på min soffa med det här som hjälp till att komma ännu närmre, lite djupare, bli än mer fokuserad och helt enkelt ha en riktigt skön stund i väntan på nästa steg….

Hoppas du har en skön sommardag därute och fått en go start på den här söndagen. Vad kan just du göra för någon idag?

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s