En vanlig dag i juli

Det är något visst med att sitta på favvouteplatsen i ljuvlig högsommar värme och ladda om efter ett mäkta svettigt crossfit pass. För mig är det inte bara att ladda innan passet utan även ladda efter, ja du vet liksom utvärdera vad min svagheter och styrkor var just idag och vara tacksam även om det bara är svagheterna som blivit tydliga och försöka att göra bättre och nöta och utnyttja mina styrkor för att bli bättre där jag är svag. 


Idag var det dock många av mina styrkor som fick visa sig i form av mycket benträning med bland annat 400 meter löpning med medicinboll, detta blandat med front squats och toes to bar med medicinbollen. Ja, den sista var lite klurig så där har jag lite att jobba med. Vi matade på i par i en amrap på 22 minuter, mäkta svettigt vill jag lova men hade en grym partner att jobba med idag. 😅☀️


Älskar att komma hem till dessa kvällar, att bara få njuta av stillheten ja som jag har nämnt förrut att få lyssna på tysnaden, gillar det skarpt!


Det är något visst med solen i ansikten och att få kisa för att ljuset blir så starkt, det påminner mig om det ljus som Gud strålar och som Han även vill ge mig del av att stråla vidare i de möten och sammanhang jag hamnar i. Visst är det häftigt hur Gud använder vår vardag för att visa hur mycket Han älskar oss. ❤️

Hoppas du har en fin sommarkväll och njuter av just din vardag, i smått och stort. Nu ska jag njuta av något riktigt gott som finns i kylen för det är ju ändå min namnsdag idag 😉

Glöm inte hur underbart skapad och älskad just DU är! Ha en fortsatt fin kväll och vecka!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s