Vind

Johannesevangeliet 20:29 – ”Jesus sa: därför att du har sett mig, tror du. Saliga är de som tror, fastän de inte ser.”

Gokväll vänner! Den här sommaren har ju bjudit på en hel del vind, man kan tycka väldigt olika om det men jag bara älskar vinden. 

Vinden, vare sig det är en lugn stilla bris eller nära på stormvarning jo jag verkligen gillar det just för att det påminner mig om Gud, om den kraft Han har och som Han vill förlösa över mig ja faktist över dig också. 

Jag tvivlar liksom aldrig på att vinden finns, om inte så märks det på min något rufsiga frisyr som blir av att jag håller på att bli långhårig. Jag ser inte själva vinden men jag ser konsekvensen av den, ja grenarna på trädet som svajar som ett resultat. Jag bara gillar att tänka mig Gud lite på samma sätt, har aldrig personligen sett Gud med mina ögon men jag har sett konsekvenserna av den Han är. Jag har sett hur Han berör någon med en så djup och öm kärlek så att tiden bara stannar och du vill inte vara någon annanstans. Jag har sett hur någon blir helad, ja både från kroppsliga och själsliga sår. Jag har sett liv bli förvandlade på djupet och hur frusna tårar tinas och hjärtan blir hela. 

Jag kan inte alltid förklara hur Guds närvaro känns, tror också att det är så olika beroende på vem du är för Gud möter oss på olika sätt just för att vi är så olika. Vind har blivit ett sett där jag som oftast blir påmind om Guds närvaro, den har ett sett att göra nytt ja liksom rensa bort den smuts och damm som samlats i mitt liv. Vinden kommer med en friskhet, ja nytt fritt liv ja lite ungefär som en härlig regnskur som jag för övrigt är rätt förtjust i….men det är för en annan gång. 

Vill önska dig en rik välsignad natt med goda drömmar och skön vila 😴

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s