Uteplatsen

Känns på nåt vis som jag fortfarande har semester även fast jag är inne och jobbar två veckor för att sedan ha goa semester dagar igen. Jag tror, och försöker som oftast, att njuta av vardagen oavsett om jag har semester eller om jag är inne i jobbflödet. Tror det är av stor vikt för att finna den vila du behöver, ja som vi alla behöver. Varför vänta till semestern med att göra när vi kan göra IDAG! Denna min lediga dag har bestått av skön avkoppling. 


”Han för mig till vatten där jag finner ro”. Detta är en av verserna från Psaltaren 23. Jag älskar vatten i alla former, vare sig det kommer på tvären eller jag får stå under ett vattenfall. Det ger mig ro, jag får en känsla av trygghet och styrka. Att lyssna på ett härligt sommarregn, ja wow det är som ro för själen. Läs gärna hela denna psalm, lovar att du kommer inte att ångra dig. 


Livets goda idag var en avocado som jag trodde var helt övermogen men som visade sig vara såhär vacker. Tänk att insidan är oftast så mycket vackrare om man bara ger sig tålamodet att utforska. Den smakade ljuvligt i sommarsolen idag. 


En go vila med kaffe och en bra bok, ja det resultera i att jag fick en lite märklig solbränna men turligt nog så har jag många soliga dagar kvar att bättra på brännan 😂🙊☀️


Det är ändå något visst med att slå sig ner på sin trapp efter ett svettigt träningspass och bara vara, ja liksom bara få tillbaka den lugna andningen. Gillar kontrasten av träning och vila. 

Hoppas du haft en skön dag där ute i sommarsolen och kunnat släppa alla ”måsten” för en stund och hittat den vila just du behöver vare sig du har semester eller inte. Våra liv ser olika ut och den vila jag finner god kanske inte är din men låt oss inspireras av varandra, ja kanske testa något nytt. Gå utanför den där bekvämlighetszonen för en stund och våga!

Ha nu en riktigt god natt med sköna drömmar 😴👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s