Ladda

Hej vänner! Har ni tänkt på det där ordet ladda, ja vad är det egentligen. Du kan ladda upp, ladda om, ladda ner, ladda ur… och säkert ännu mer. Vi laddar för livet varje dag på olika sätt. Mitt nr 1 som jag startar varje dag med är Guds ord, bibeln. Det är mitt sätt att hitta fokus och vad Gud vill att jag ska fokusera på just den här dagen. Efter det kommer mina andra laddningar. Några följer här….


Jag laddar ikväll för att imorgon igen få sätta på mig mitt kort igen, efter goa semesterveckor, som ger mig tillträde till jobbet. Älskar mitt jobb där jag varje dag får goa möten med kollegor och patienter, nej det är inte alltid goa möten men det är kontrasten i min dag som är charmen även om det kan vara utmanande ibland. Längtar till jobbet imorn. 


Det här är något jag detta året kommer att ladda för, att följa den blå linjen. Vart leder den? Det får du se den 20 maj nästa år då jag hoppas att min laddning ger det resultat jag hoppas på. 🏃‍♀️


Att få vara i skog och mark och njuta av Guds underbara skapelse är enorm laddning för mig. Här är jag helt fri och får jag dessutom ha kameran med mig och leka, ja då är det som om tiden stannar. 


Enligt Wikipedia så betyder ordet ladda ”att göra redo för”. Ja, precis som när larven är redo så utvecklas den till en vacker fjäril. 

Jag är redo, redo för nya möten där jag får inspirera och lära mig och göra livet tillsammans. Är du redo för vad som väntar dig denna vecka? Vad förväntar du dig? 

Nu är jag även redo för en god natts sömn 😴

Kram 👊😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s