På väg

Varje steg jag tar där är jag, lev i nuet men ha ändå fokus framåt ja liksom var i rörelse oavsett hur fort det går. Jag älskar livet och hur dess olika äventyr får mig att förundras ännu mer över vilken fantastisk kärleksfull Gud vi har, såååå omsorgsfull som förser där Han ser behovet och vet längtan. 


Var ligger detta land? Ja, det är knappt så att jag vet det men det är också det som gör det så spännande och att få ett möte med några av mina kristna syskon som, precis som jag, längtar efter mer av Gud ja längtar efter att se fler lära känna vem Gud är. 


Gud är inte endast ord utan för det mesta så är det vad jag gör i handling som visar på vem Gud är, att ge och att ge i överflöd just för att ju mer jag ger desto mer får jag tillbaks. Vi har fått så mycket som jag längtar att få ge vidare. Med Gud på min sida så kommer jag aldrig att sakna något. 

Här ses en bråkdel av kläder som ska få välsigna församlingen i Kosovo och deras second handbutik. 


Ytterligare en bråkdel av saker som ska få bli till välsignelse. Wow, jag längtar efter att få se deras glädje när lastbilen kommer ner i september. 

Gud vet min längtan och har kallat mig att ge mig iväg, kanske blir det bara en vecka i september som jag får uppleva Kosovo och vara till inspiration och även få inspireras eller så blir det fler gånger. Oavsett så är det alltid spännande när Gud säger gå, om än lite läskigt, för jag vet ju inte vad som händer sen men gå, ja det äventyret missar jag bara inte! 

Ha nu en fortsatt fin sommarkväll där du befinner dig! 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s