Mitt liv

Här har ni en helt vanlig tjej, nåja kanske inte vanlig enligt många. Älskar livet med både upp och ner, jo precis faktiskt som jag gillar det för det hör liksom livet till med både toppar och dalar. Ja, du ser mig ofta väldigt glad, men det är inte för allt gott jag har i mitt liv utan för att jag har den bästa anledningen till min glädje och hans namn är Jesus, ja min tro är det största och bästa i mitt liv. Den håller just för både topparna och dalarna i mitt liv, den är trofast och det pålitligaste du kan tänka dig. Den är helt ljuvlig ovillkorlig kärlek. Jag tummar inte på den tid jag spenderar i att söka Jesu närvaro, att komma närmre, djupare i relation. 

Uppvuxen i väldigt bra sammanhang, jo det klart att det påverkar hur livet kommer att se ut, min uppväxt var en väldigt fast och trygg punkt i mitt liv med fina föräldrar och syskon. 

Jag är frisk, ja både fysiskt och psykiskt, en del kanske tvistar om det sista 😉 haha. Har ju även de senaste åren funnit kärleken till fysisk aktivitet, ja träning och för att vara ännu mer specifik – crossfit – alltså älskar denna träningsform. 🏃‍♀️💪🏻🏋

Gillar att dela mitt liv både irl men även på social media och gillar även att inspireras av andras men kan ibland känna mig utanför, just för hur bra jag har det och den glädje jag har. Jag har verkligen full förståelse för ohälsa på olika plan men nånstans känner jag att det håller på att bli vårt ”normala”. Har du inte någon gång varit deprimerad så är du konstig, ja detta är min känsla. Depression är inte något att sträva efter, har mött alltför många med den sjukdomen. Menar verkligen inte att vi bara ska gå runt att vara glada hela tiden, är nog ingen som är, men börja ge lite mer uppmärksamhet åt glädjen där vi möter den och inte se den som något konstigt, även om det inte är ditt ”normala” för stunden. Det finns verkligen så mycket att se glädje i. Har du svårt för stunden så börja smått, har lärt mig att det jag fokuserar på blir större. Det kanske inte alltid är lätt till en början men allt som är nytt krävs övning, övning och övning och att vi slutar jämföra våra olika resor. Jag har min resa och du har din, vi kan definitivt och med fördel inspireras av varandra men sluta jämför. 👊

Detta var lite av tankarna från en helt vanlig ovanlig kristen småstadstjej en söndagkväll mitt i sommarens ljuva tid. Önskar dig en fortsatt fin kväll och en riktigt välsignad vecka och glöm inte hur grymt bra du är! 😘

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s