Grästorp

I detta lilla samhälle bor en man som heter Bernt och han, precis som vi, brinner för Jesus och att se Guds rike här på jorden. Ett av sätten att göra detta är att hjälpa sina bröder och systrar, här i Sverige och utomlands och i detta fallet så är det Kosovo som har fått våra hjärtan att slå det där dubbla slagen. 


Vi åker en tidig eftermiddag med två rejäla skåpbilar, mot grästorp och pingskyrkans lokaler där Bernt, tillsammans med sin församling, samlat in säckar med kläder, möbler och leksaker för att vi ska ta med och i sin tur få ner till våra kristna vänner i Kosovo. Lastbilen till Kosovo går ner i slutet av Augusti, alltså wow vilken förmån att få tjäna på detta sättet.


I september har vi, och några till, förmånen att få åka ner till Kosovo för att möta våra vänner där. Längtar redan och förundras över hur god Gud är och hur han för samman människor som brinner för att se Hans rike här och nu. Livet är verkligen ett spännande, och samtidigt läskigt, äventyr. Men ett äventyr som jag är så tacksam att få vara en del av.


Ja, på sin väg behöver man även fylla på i depåerna och ja i det här fallet blev det en god hamburgare med pommes. Smaskens värre😜


Så tacksam för detta namn, det är Han som ger mig liv och ja liv i överflöd. Han älskar mig mer än jag någonsin kommer att förstå. Oavsett om någon lyssnar eller om folk tycker jag är tjatig så kommer jag aldrig att sluta prata om vem Jesus är och hur mycket Han vill vara en del av våra liv. Han kallar oss till att göra större saker än vad Han själv gjorde. Vill du vara med? 

Njut nu av din sommarkväll. Jag har precis njutit av god rocky road glass och tänker att en god kopp kaffe får jag nog avnjuta även det.

Ha det allra bäst 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s