Semester

Det är något visst med det där ordet semester. För många innebär det en tid av att hinna med så mycket som möjligt för att sedan inse att man behöver ha semester från semestern. För andra kanske det bara är jobbigt att behöva vara ledig för vad ska jag göra med all denna lediga tid? 

För mig är semester, oavsett vilken tid på året jag tar den, oavsett vad jag gör, en tid för återhämtning, en tid för vila, fokusera om och justera linsen ytterligare för att upptäcka att jag är på rätt väg. Min semester kan vara all från en lång flygresa bortom haven till att bara ligga helt still i tystnad på min soffa i min lilla hemby. Jag gillar kontrasterna och är väldigt noga med att känna in vad jag behöver för den säsong jag är i. En helt oplanerad semester är vad den här säsongen bjuder mig på vilket ska bli spännande även det för vem vet hur min lins kommer att justeras i det. 

Min första semesterdag innebar en lång skön sovmorgon, jag faktiskt så sov jag ända till 11:00 vilket var väldigt skönt för att nu ta mig en tur till Grästorp. Ja, var ligger Grästorp? Någonstans norr om min lilla hemby. Vad händer i Grästorp? Jo, om du följer mitt äventyr så kommer det att visa sig.

Vare sig du har semester eller ej så ta vare på dagen, njut av nuet ja våga att bara stanna upp och lyssna på pulsen i livet, lyssna på rösten som kallar dig att gå!

Ha det allra bäst 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s