Guds vila

Jag gillar verkligen att vila tillsammans med Gud, låta Honom få föra mig i vila och ge mig en vila som bara Han kan. När livet bara rusar på i full fart är det så skönt att komma in i Pappa Guds stora famn och låta sig bli vilad, få ny kraft, höra Guds tankar för mig. Låta Honom tala in nytt liv. Bli förnyad. Jag gillar att lyssna till alla Guds löften som Han påminner mig om att Han har för mig. Han öppnar mitt hjärta på nytt för att jag än djupare ska kunna ta emot allt de goda som Han bara vill ösa över mig, ösa i mig och ösa ut genom mig. Heb 4:6 – de som har kommit in i hans vila får vila sig från sina gärningar, liksom Gud vilade från sina. I Guds närvaro får jag helt bara vara tillsammans med min Pappa utan några prestationer, utan krav. Jag får vara fullt ut älskad av den Högste Kungars Kung som har skapat mig så helt perfekt. Gud låter så mycket av sitt goda komma över mig. Han, precis som ett härligt sommarregn sköljer över mig, låter det bara regna så mycket välsignelser och uppmuntran. 

Joel 2:23 – fröjda er och var glada i Herren. Det är något som är så otroligt skönt att få göra. Det är min styrka att få glädja mig i Herren Jesus Kristus, verkligen vila i det. Han ger så mycket glädje vilket gör att sådant som verkar omöjligt blir möjligt för med Gud på min sida är allt möjligt. När jag inte låter mina omständigheter hindra mig utan låta mig ledas av Helig Ande så banar jag väg för Guds plan både för mitt liv men även för de vars liv som jag möter. Att få vila i Helig Andes kraft och vägledning, wow alltså det finns inget bättre och få Helig Andes kraft. Det fyller mitt liv med så mycket av den stora potential som Gud ser hos mig, Han förlöser det hos mig. 
Joel 2:28 – Gud kommer att utgjuta sin Ande över allt kött. Wow, bara ta emot Guds Ande och lev i den kallelse som Han kallar till. Han ser vår fulla pontential, Han tar fram vårt allra bästa och vill att vi ska stråla av allt Hans goda som Han ger. Lev i Guds kallelse, ära Honom. Han är såå värd det. Jag bara älskar Guds närvaro, bästa platsen att va! 

Min utmaning till dig idag, vare sig du känner Jesus eller inte, våga kom närmre Honom. Du kan aldrig komma för nära. Han längtar så enormt mycket efter dig! Om jag har en enorm längtan efter honom så är det inget mot vad Han längtar efter mig. Våga!

Ha en härligt välsignad dag med allt vad den kommer innehålla. Håll fokus!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s