Shorts

Det fanns en tid då korta shorts som dessa inte ens fanns på kartan just för att jag gillade verkligen inte mina ben, hade svårt att säga att jag gillade min kropp i stort. Knälånga eller långbyxor var det som gällde. Jo, då accepterade jag det. Tacksamt nog nu så har jag lärt mig att älska min kropp. Mina ben är långt ifrån ”perfekta” men så inihoppsan snygga. Det har haft sin process och är glad för hur processen har tett sig och vänner som talat gott in i mitt liv.

Vänner, alltså lär dig älska din kropp den kommer tacka dig för det.

Njut nu av denna sköna varma sommardag och glöm inte hur enormt vacker just DU är! ❤️👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s