Tisdag

Den vackra morgonsolen tränger igenom den smala springan på det öppna fönstret, huvudet vilandes mot den mjuka kudden, ögonlock som redan har rullats upp i väntan på dagen, fåglar som börjat kvittra och en väckarklocka som går igång, en iver om vad den nya dagen har att erbjuda, förväntan sprids i luften, längtan blir allt större, livet börjat ja snart är det ett faktum….Tisdagen är här!

Ha en riktigt välsignad dag med vad den än kommer att innehålla!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s