Förändring

Förändring – vi gillar det när det inte påverkar oss men när det blir påtagligt att det gäller mig är det lite läskigt just för att kontrollen försvinner.  Förändring är utmanande och kan vara svårt, det kommer vara det. Jag behöver vara villig att ta mig an den förändring som Gud har i den säsong jag är i. Gud har lovat redan från början att gå med mig i varje förändring. Han har lovat att alltid förse för mig i varje säsong. Ömjukhet för varje ny säsong, LITA på Gud, det är det enda sätt jag kommer att kunna gå igenom förändringen. Jag behöver verkligen se på Guds rike, ibland kan bilden jag har av det ändras för Gud vill ge mig så mycket mer. Lita på Gud genom förändringen hur mycket som än förändras, fortsätt att ha blicken fäst på Jesus! Gud vet alltid vad jag behöver så det behöver jag inte be för men sluta aldrig att BE! Be med Guds kraft! Jag vill inte missa det som Gud vill göra med mig och ge mig i nästa säsong därför har jag alltid min fulla tillit i det Han säger oavsett hur obekvämt det är! Han tar mig från härlighet till härlighet. 

1:a Kor 1:1 – ”kallad till Jesu apostel”. Jesus kallar mig inte för att jag kan allt, Han kommer att lära mig det jag behöver för att jag är kallad. Min identitet är att vara dotter till den Högste. När jag inser den fulla identitet så finns det inget som jag inte kan göra. Gud kommer alltid att utrusta mig efter den förmåga jag har. Mitt ansvar är att ta vara på det som har givits mig och inte se på vad som kunde ha givits mig. Jag behöver göra med det jag har. 

För mig är det en enorm styrka att veta att Gud alltid leder.

Vilken förändring du än går igenom hoppas jag att du får den ledning du behöver för att utvecklas och kunna gå vidare.

Ha en fin dag!

Kram 😘👊

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s