Regn

Vaknar till strömmar av regn. Alltså hur ljuvligt är det inte att ligga och lyssna på hur regnet vattnar jorden. Jag gillar verkligen regn, för mig är det så mycket liv. Det påminner om hur mycket mer Gud vill ge oss av sitt liv, Han vill bara ösa ännu mer ur sin källa till oss. 

Det jag gillar med en regnig dag är kravlösheten, det är liksom ok att ligga vaken i sängen och fortfarande lyssna på vattnet som porlar längs huskanten. Ja, det är ok att ha en dag där jag inte ”måste” göra något, det är berättigat att liksom mösa runt i mina mjukisar en hel dag. Det är verkligen märkligt hur mycket rutiner vårt samhället skapar åt oss, ja vad som är acceptabelt. Jag försöker att även på soliga dagar ha samma kravlöshet och mösa runt här hemma, tror ändå att jag börjar bli bättre på det men hoppas på många soliga dagar i sommar så jag kan fortsätta öva på det. Just nu ska jag bara fortsätta njuta av den stillhet som regnet skapat utanför fönstret. 

Ha en riktigt skön och vilsam dag där du kan släppa alla krav för en stund och bara LYSSNA!

Kram 😘👊 

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s